Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan kapcsolatról ahol az egyik fél csak akkor kezd el teperni a másikért amikor az kilátásba helyezte a szakítást?
A gondok csak jönnek, jönnek. A lánynak nem esik le hogy baj van és semmi sem érdekli, csak akkor amikor szoba kerül a szakítás a fiú részéről. Ekkor elkezd teperni hogy "jóvá tegye" azt amit eddig elrontott.
A fő kérdés hogy eddig miértnem tett a kapcsolatért, amíg még javában tartott? Miért csak ilyenkor kell hogy a fejéhez kapjon hogy baj lesz?
Előtte is szóltam hogy van amiben nem egyezünk, változtatnia kéne. Értette hogy mit kértem, de figyelmen kívül hagyta. Más dolgokat tekintve is nemtörődöm.
Nem az a baj hogy helyre akarja hozni a dolgokat, hanem hogy lett volna rá alkalma de nem tette. Mégis így mire szakítsak a jövőben ha megint ilyen lesz? Nem csinalhajtuk ezt egy egész életen át.
Ha ez egyszer történik így, és utána figyel arra,hogy ápolja a kapcsolatot, akkor nincs gond. Ha viszont ez sorozatban történik akkor nincs értelme tovább.Vélhetőleg nem fog változni csak megriad attól,hogy egyedül marad.
Az se mindegy,hogy ezt a kapcsolat melyik szakaszában teszi? Ha az elején akkor még érthető,hogy meg kell szokni a másikat, össze kell rázódni. Ha ezt a későbbiekben,akkor, amikor már jobban megismertétek egymást, teszi, akkor felejtős...
Önmagában szerintem azzal semmi gond nincs, ha egy sokk hatására jön rá, hogy mit veszíthet, hogy belekényelmesedett, és gyorsan változtatni próbál.
A kérdés igazából az, hogy mi lesz a sokk végén. Hogy ez csak egy pillanatnyi fellángolás, és utána megy minden a régiben, vagy ez egy tartós, komoly felismerés, hogy hibázott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!