Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek miért védhette meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért védhette meg?

Figyelt kérdés

A pasim, kíváncsiságból le informálta az ex pasimtól a dolgokat hogy nem hazudtam-e arról miért mentünk szét, és hogy nem-e akarna velem újra össze jönni velem valaha. A hugóm pedig ezt meg tudta állítólag az anyámtól, mert az anyám és az ex pasim szoktak egymással mai napig beszélgetni, nem tudom miért kértem anyámat ne, tegye. De nem érdekelte, azzal jött ő kedveli és kész. A lényeg hogy a húgom a páromat elövette, telefonon, hogy minek kereste fel, hogy jött ő ehhez, és durván neki esett. Meg, meg is kérte soha többé ne tegyen ilyet.

Én meg kérdeztem a húgomtól, hogy az én ex pasimat minek védte meg, hiszen ő az én exem nem az ővé, talán barátok lettek azóta vagy még mindig azok mert annak idején haverkodtak egymással, azt állította nem, csak ez a véleménye és kész, a facebookon ismerösök egymással, és furcsáltam a dolgot mert ha engem nem zavart, akkor miért vette a bátorságot ehhez nem értettem, főleg hogy mit törödik az én le zárt kapcsolatom érzéseivel, miért nem a mostanival törödik, és őt akarná meg nyugtatni hogy köztünk minden jól menjen, és nem pedig azt éreztetni vele, hogy nem csak az anyám, de a húgom is mást pártol jobban.

#emberek, kapcsolatok,család, vélemények, fura dolgok, bizar dolgok
2020. aug. 26. 14:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ki nem szarja le?
2020. aug. 26. 15:03
 2/18 anonim ***** válasza:
34%
Na az ilyen családból menekülnèk. A hugod es anyàd is a pasiddal foglalkozik, az ex pasid meg dugja őket.
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
A pasid átlépett egy határt a kutakodással, a húgod pedig jóval okosabb nálad és tudja egy ilyen lépés után, hogy milyen alja jellem. Nagyon jól tette, hogy kiosztotta ezt a gyökeret, függetlenül attól, hogy jóban van-e az exeddel vagy sem.
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a hugod sem jól reagálta le a szitut. De, téged ez tényleg nem zavar, hogy a mostani párod rairt exedre, hogy tényleg igazat mondtál-e? Ilyenről még nem hallottam, de ez nem normális az biztos. Nem is zavar, hogy nem bizik benned? Soha az életben nem jutna eszemben ramirni a parom exere. Ez gáz.
2020. aug. 26. 15:04
 5/18 anonim ***** válasza:
7%
Hiába, az ember nem tudja megválasztani a családtagjait...🤔
2020. aug. 26. 15:04
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Es egyebkent azt nem tartod cikinek, hogy a pasid ezt csinalta? Egyetertek a hugoddal, rettenetesen gaz.
2020. aug. 26. 15:05
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Miért, nem lehet véleménye? A testvére vagy és gondolom vagytok olyan viszonyban, hogy érdekelje mi van veled és a kapcsolatoddal.

Amúgy szerintem igaza is van, neked nem fura, hogy a mostani barátod nem hisz neked és az exnél ellenőrzi, hogy nem hazudtál-e?

2020. aug. 26. 15:05
 8/18 A kérdező kommentje:

Azért nem tartom cikinek hogy a pasim ezt tette, mert ha nincs takargatni valóm előtte, és fullosan őszínte vagyok vele, akkor miért zavarjon?

Előttem sok nő hazudott neki, és meg csalta, én mondtam neki más lány vagyok, és ha nincs takargatni valom rájön hogy nálam le nyugodhat és utána mássabb lesz. Inkább az zavar hogy az én dolgomba, miért kavart így bele a húgom milyen jogon vette elő a páromat és miért védett egy idegent számomra.

Amikor a páromat zavarja alapból hogy az anyám meg se akarta őt ismerni, de az ex pasimmal nagy haverok, és ez fáj azért neki.

2020. aug. 26. 15:09
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hogy szerinted rendben van a pasid viselkedése? Akkor további sok boldogságot ebben a szép, gőzölgő kupac tehénszarban, amit a kapcsolatodnak nevezel. A családodnak ha van némi esze, akkor a jövőben sem akarják megismerni és soha nem fogják elfogadni. Kicsit is értelmesebb embereknél ugyanis egy ilyen húzással egy életre elvágja magát.
2020. aug. 26. 15:12
 10/18 A kérdező kommentje:
Ők, se angyalok, anyám alapból kötekszik mindenkivel, és azt gondolja mindenkinél mindent jobban tud, a hugom is minden lében kanál típus mindig, és azt se értem az ex pasimmal minek foglalkozik mind a kettő anyám fel válalja, de a húgom tagadja azzal jött az csak egy véleménye volt és ennyi de ő nem barátkozik vele, pedig a facebookján ismeröse. Meg azt se értem idegent minek véd meg, én egy ex pasiját se védeném meg, szóval nem is értem ezt az egészet.
2020. aug. 26. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!