Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek miért védhette meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért védhette meg?

Figyelt kérdés

A pasim, kíváncsiságból le informálta az ex pasimtól a dolgokat hogy nem hazudtam-e arról miért mentünk szét, és hogy nem-e akarna velem újra össze jönni velem valaha. A hugóm pedig ezt meg tudta állítólag az anyámtól, mert az anyám és az ex pasim szoktak egymással mai napig beszélgetni, nem tudom miért kértem anyámat ne, tegye. De nem érdekelte, azzal jött ő kedveli és kész. A lényeg hogy a húgom a páromat elövette, telefonon, hogy minek kereste fel, hogy jött ő ehhez, és durván neki esett. Meg, meg is kérte soha többé ne tegyen ilyet.

Én meg kérdeztem a húgomtól, hogy az én ex pasimat minek védte meg, hiszen ő az én exem nem az ővé, talán barátok lettek azóta vagy még mindig azok mert annak idején haverkodtak egymással, azt állította nem, csak ez a véleménye és kész, a facebookon ismerösök egymással, és furcsáltam a dolgot mert ha engem nem zavart, akkor miért vette a bátorságot ehhez nem értettem, főleg hogy mit törödik az én le zárt kapcsolatom érzéseivel, miért nem a mostanival törödik, és őt akarná meg nyugtatni hogy köztünk minden jól menjen, és nem pedig azt éreztetni vele, hogy nem csak az anyám, de a húgom is mást pártol jobban.

#emberek, kapcsolatok,család, vélemények, fura dolgok, bizar dolgok
2020. aug. 26. 14:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert a húgod reálisan látja a helyzetet. Én feltehetően kidobnám a pasit még az elején, ha ilyen húzásra vetemedne a hátam mögött.
2020. aug. 26. 15:21
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

#8: te egyoldalúan behódoltál.

Megsúgom, pont az ilyen kételkedő, nyomozós, "őt mindenki megcsalta" típusok fognak félre dugni, könnyen lehet, az ex-szel. Mindenki magából indul ki.

2020. aug. 26. 15:23
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Következő lépés mi lesz a pasidtól? Beszélsz egy sráccal a munkahelyen és majd arra is ra ir hogy hagyjon téged békén? Nekem édes mindegy de a pasid egyértelműen hozza az előző kapcsolatából a fusztracioit es te iszod meg a levét az exbaratnoi hutlenkedeseinek. En véleményem de a pasid atlepett egy szintet ez mar nem tartozik a normális kategóriába a feltekenykedesnek.
2020. aug. 26. 15:24
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

" Meg azt se értem idegent minek véd meg"

Fogd már fel a csepp kis agyaddal, hogy nem idegent védett meg, hanem téged, mert ő nem véletlen találja furcsának a barátod módszerét, és ezzel a stílussal téged bánt. Legalábbis minden, minimális önérzettel rendelkező nőt felháborítana a pasid viselkedése. Mi fog ezután jönni? Rád zárja aaz ajtót?

2020. aug. 26. 15:26
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

A pasid tette az egyik legnagyobb vészjel és azonnali kukát kéne jelentsen. Hogy neked ez nem furcsa és elfogadod, befogja árazni a kapcsolatotokat a jövőben is - innentől neked szavad nem lesz, szép fokozatosan azzal fogsz csak beszélni, akivel ő megengedi.

Rád tartozik ha te ezt elfogadod, de készülj fel, hogy nem lesz egy leányálom.

2020. aug. 26. 15:39
 16/18 A kérdező kommentje:
Én nem szoktam az embereket az első hiba után dobni, ennél toleránsabb vagyok. És meg értem ha valakinek rossz tapasztalatai vannak, azt is meg értem ha zavarja jogosan amit a húgom tett, és az meg csak a hab a tortán hogy az anyám meg barátkozik az exemmel.
2020. aug. 26. 15:43
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

"Én nem szoktam az embereket az első hiba után dobni, ennél toleránsabb vagyok."

Én is toleráns vagyok, csak hogy ez egy hatalmas red flag.

2020. aug. 26. 16:22
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Hiba. Hát mi a hiba. Rálép a lábadra, vagy az exkanodnak jobban hisz, mint neked.

Én örülök, hogy ez a phasz a pasid, egy selejtet kivettél a piacról.

2020. aug. 26. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!