Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok bújós, Vajon emiatt megcsalhat?

Figyelt kérdés
32 éves nő vagyok és nem vagyok bújós, nem szeretek csak úgy hosszan csókolozni, nem szeretek ölelkezni, simogatni a másikat. Ez minden párkapcsolatban probléma volt nálam. Mostani párommal minden klappol. Értékrend, egzisztencia, szex, beszélgetések, humor, érdeklődési kör MINDEN, kivéve ez. Ő nagyon bújos, imád csókolozni, simogatni, nálam ezek csak szeretkezés közben vannak. 1.5 éve vagyunk együtt, nagyon szeretem. sokszor panazskodik emiatt, de nem tudom megjátszani a bújást, ha egyszerűen nem esik jól. nem vagyok ilyen tipus. félek hogy ha még nem is most, egyszer annyira fog hiányozni neki ez a testi gyengédség, hogy megcsal és elhagy. Én már azt is feldobtma neki, hogy ne folytassuk, szakitsunk, mert ebből később nagyobb probléma lesz, én meg képtelen vagyok ezt megadni neki, magamra eröltetni. Azt mondta ne menjünk szét, sosem lesz senkivel olyan hoyg minden teljesen klappol, majd megszokja, csak néha jobban hiányzik neki. Én azonban Félek, hoyg meg fog csalni vagy el fog hagyni emiatt. Szerintetek Valós a félelmem? Esetleg tudnék valahoyg változni szerintetek? nem akarok nélküle lenni, minden más 110%-os, sose voltam még ilyen bolodg és szerelmes...

2020. okt. 16. 15:43
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
66%
7-es vagyok- 8-as kommentedre: Majd megunja, senki sem olyan hülye, hogy bújás miatt szakítson, ha meg mégis, akkor örülj neki, hogy egy ilyen hülye fazonnal nem kell tovább szenvedj.
2020. okt. 16. 21:52
 22/22 A kérdező kommentje:

Megbezséltük a párommal a dolgot.

Abban maradtunk, hogy ő bújjon nyugodtan, amikor csak úgy érzi, kivéve ha eszem vagy dolgozom :D én meg ha úgy érzem bújni szeretnék (van azért ilyen is) nem fogom vissza magam és halálra fogom szeretgetni :) Megkértem, hoyg ha jobban igényli a bújást akkor ne "bszogatva" tegyen megjegyzéseket, hanem bezsélgessünk róla, mondja el rendesne. 2 hete így vagyunk és eddig jónak tűnik, működik kompromisszummal. meg tudtuk beszélni eddig úgy tűnik :)

2020. nov. 5. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!