Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok bújós, Vajon emiatt megcsalhat?
A pasiban egy idő után brutális szeretetéhség fog kialakulni. Ez tényleg nem olyan dolog amit meg lehet szokni, ha valakinek az érintés a szeretetnyelve, de a párja sose öleli meg, akkor mit fog érezni az illető? Hát azt, hogy a párja nem szereti.
Szerintem, sajnálom, de jobb lenne nektek mással.
9. de van enélkül is szerelem, csak nekem nem ez a szeretenyelven. nekem az ajándékozás és a gondoskodás. pl nem megyek el ugy boltba, hoyg ne hoznék neki egy csokit legalább vagy kis postit-ot rejtek a laptopjába egy szivecskével, doboz kávér reggel a táskájába(ezek apró kis példák ezer ilyen van. ).
Az hoyg szokjak rá, az nem igy megy :) nem vagyok ilyen tipus, nem szeretem, attól még h neked kellemes, nekem nem az. Ez nem "rászokás" kérdése, de nem várhatom el, hoyg értsd milyen, hiszen nem vagy iylen tipus :)
Párom nem az a gondoskodó/ajándékozós tipus. ÉS én nem teszem a megjegyzéseket felé, hogy miért nem vesz nekem ajándékokat. sosem mondtam neki hoyg lepjen meg valamivel, sosem csesztettem érte, hiába az ajándékozás és a gondoskodás az én szeretenyleven. Most akkor én is mondjam neki hoyg szokjon rá arra, hoyg ha boltba megy akkor vegyen egy rágót? nem fog, mert neki erre nincs igénye, ezért nem is fogj eszébe jutni vagy magára eröltetni, sőt ha elkezdeném csesztetni h lepjen meg dolgokkal, szerintem utálná ...
Éppen ezért mondjuk, hogy ez a kapcsolat így nem fog hosszútávon működni. Más a szeretetnyelvetek, nem illetek össze ilyen téren sajnos.
#2-es voltam.
Én is olyan vagyok, mint te. Nekem is voltak korábban problémák ez miatt az exekkel, de sikerült találnom egy olyan férfit, aki hasonlóan gondolkodik, mint én, ezért nincs belőle probléma.
Szimplán nem illetek össze. Neki mindig ott lesz a hiány, neked meg a kényszer. Hosszútávon egyik sem jó, ez nem egy kompromisszumképes tulajdonság. Keress egy hozzád hasonló pasit.
Nálunk is hasonló volt a párommal... ill. nálnk nem feltétlen bújás volt, de ő nagyon érintésorientált volt, engem meg egy bizonyos szint fölött egyszerűen zavart, mert éppen másra figyeltem volna, vagy nem volt ahhoz hangulatom, hogy böködjön meg a fülemet piszkálja :D.
Hosszútávon ez szakításhoz vezetett. Megcsalni tudtommal nem csalt meg, nem is tudom elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!