Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma szexi fehérneműben vártam a párom, mégsem akarta, hogy bekapjam?
Szerintem ez egyszerűen csak túl sok volt.
Szerintem sokkal kifinomultabb az, ha kicsit álcázod a dolgot. Pl szexi fehérneműben vagy, de köznapi tevékenységet végzel. Vagy valami szexi, csábító pózban vagy az ágyon, miközben egy egyszerűbb fehérneműben olvasol pl.
Mennyit vállalsz be a szexben a munkából? (Mármint mennyit mozogsz?)
5 éve volt egy viszonyod is? Már akkor kirakhatta volna a szűrödet. Gondolom sunyi módon nem közölted vele, hogy ribi vagy.
Ez a sunyiság, a legtöbb nőnél megfigyelhető. Genetikailag belétek van kódolva.
Ilyenkor mennyi álszent férfi megjelenik.. Az esetek döntő többségében az a probléma, hogy nekünk nőknek kisebb az étvágyunk, nem kezdeményezünk, stb, meg hogy egészséges férfi bármikor tud dugni, hacsak nem lelki problémái vannak persze.
Az én párom van, hogy elmegy hajnalban és éjfélre esik haza, semmi szexi fehérneműben nem várom, mégis megkíván és elkap.
Ja és nem friss a dolog, mi is 8 éve vagyunk együtt.
Úgyhogy én nem akarok pesszimista lenni, nem ismerem a párodat, de szerintem itt nem a fáradság a gond, hanem már nem mozgatod meg őt ilyen téren.
Normális férfi ilyenkor azért beindul, ha élete nője kicsipi magát neki, nem elmegy lefeküdni, főleg ha nem is olyan megterhelo munkát végez.
Szerintem ez pont nem egy olyan probléma, amire csak úgy legyinteni lehet, hogy szegény fáradt.
Amúgy mennyit szexeltek és mikor? Csak ha ő kezdeményez? Milyen a szex minősége?
Olyan érzésem van, hogy amúgy sem oké a szexuális életetek, ha már ilyenekhez "folyamodsz".
Évekig őrizgettem szép csipkés fehérneműket és masszázsolajat a fiókomban, hogy majd hátha egyszer...
Nem mindenkit hoz lázba az ilyesmi, vagy nem a partnerével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!