Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta anya vagyok semmi kedvem szexi fehérneműket hordani. Más volt így?

Figyelt kérdés

Lefigytam újra a régi a testem nem ezzel van a bajom.

Míg nem volt gyerek este időben vagy meglepi módra szeretkeztünk így volt értelme számomra mindig szexi fehérneműt felvenni.

De mióta ( 4 éve ) anya vagyok havi 1-2 szex van éjjel. Az is úgy zajlik, hogy este mikor beesik mellém az ágyba felébreszt és úgy semmi lámpafény vagy bármi.

Én már ilyenkor pizsibe alszom minek szexi fehérnemű mikor fel se oltja a villanyt pl.meg annyira fáradt éjjel hogy szó szerint a lényegre tőr.

Ha az lenne mint régen bármikor naplal kedve van kibontani a ruhámból :) akkor persze felvennék. De ez a múlt. Itt a 2 gyerek ez az élet egy darabig már nem jön vissza hogy nappal szabadon akkor amikor akarunk együtt legyünk.

2020. szept. 8. 09:14
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:

Az lemaradt hogy páron szóvá tette ezt hogy mindig a régi : kopott " fehérbeműket hordom. Elmondtam ugyan ezt neki hogy kinek minek vegyek fel felesleges. De nem ért meg továbbra is ezzel piszkál hogy hordjak mindig más szexi csini fehérneműt.

Kérdeztem ha felveszem akkor nappal esélyes a szex? Erre azt mondta nem ugyan úgy éjjel lrhet csak de attól hordjál.

Lehet velem van a baj de ga nincs kinek aki látná mindegy mi van rajtam. Az új vagy a régi melltartó pl.

2020. szept. 8. 09:19
 2/22 anonim ***** válasza:
75%

Nem igazan ertem ezt a nappal fixaciot a kérdésben. Csak spontán, vagy csak nappali szexhez lehet szép fehérneműt hordani? Szerintem nem.

Az a baj, hogy elkenyelmesedtetek. A ferjed is, de ő próbálja jelezni neked, hogy mi az, ami öt 'visszahozna' a hangulatba, te meg legyintesz rá, hogy minek, ugyse latod. Persze, hogy nem látja, ha nincs is mit látni.

Semmilyen alkalom nem lesz magatol kulonleges, csak te teheted azzá.

Illetve pedig szerintem eleve jobb, ha nincs is csúnya, sima fehernemunk. Persze, nem kell mindennap full dominaban vonulni a pizsi alatt, de a régieket érdemes lecserelni, és akkor eleve nem tudod csunyakat felvenni.

2020. szept. 8. 09:34
 3/22 anonim ***** válasza:
68%

Valahol megértelek de szerintem is kicsit elkényelmesedtetek. Ő kifejezte neki mi tetszene. Lehet kapni olyan fehérneműt ami kényelmes de szexi is, van rajta egy kis csipke. Mondjuk a széle csipkés a többi része sima pamut. Szerintem ennyit simán megtehetsz a kedvéért és feszengeni sem kell.

És te is elmondhatnad neki hogy téged mi indít be, neked mi tetszene. Igen a parkapcsolat munka is, de megéri vele foglalkozni.

2020. szept. 8. 09:38
 4/22 anonim ***** válasza:
86%

Szintén két gyerek, mi is éjjel szexelünk.

De.

Nappal húzom az agyát. Ha egyik gyerek sincs pl a konyhában, akkor megmutatom a csipkés bugyi szélét. Vagy véletlen kilóg a melltartóm. Vagy 'csak úgy' átveszem a pólómat előtte. Ha megyek zuhanyozni, úgy vetkőzök, hogy lássa. Szóval direkt villantok napközben néha, ha a gyerekek nem látják, így mire este sor kerülhet szexre, már teljesen fel van húzva.

Ja, és amúgy nem kell kopott bugyit hordani, tök kényelmes lehet egy csinos, csipkeszélű bugyi is, viszont ezerszer szebb látvány. Nem feltétlen kell tangában kínlódni ahhoz, hogy szexin nézz ki, én pl azt sose hordok, mert utálom.

2020. szept. 8. 09:45
 5/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Igazatok van elkényelmesedtünk de csak a gyerek óta amúgy. A sok stressz feszültség sokszor a házasságunkat is meginogtattja..

Úgy értem hogy anno du.vagy vacsi előtt megfogta a kezem pl és bevitt a hálóba és akkor látta mi van rajtam.

Így láttam értelmét hisz majdnem minden nap akár egy nap többször is kezdeményezte ezt így.

De hogy havi 1-2 alkalommal éjjel kómásan felébredve szexi fehérneműbe aludjak el :) fura. Régen csodálva vette le a ruhadarobat rólam most meg le se veszi már rólam csak a lényegre tőr pl. Szóval remélem erthető ahogy leírom. És ezek után már nem sok értelmét látom mikor ideje se lenne megcsodálno felfogni mi van rajta mikot ásìtózva szexel pl sajnos. Szóval ezért látom ezt.

2020. szept. 8. 09:46
 6/22 anonim ***** válasza:

De ezt te is elmondhatod neki hogy ha már máshogy nem tudjátok, csak időzítve, akkor időzítsétek úgy hogy legyen rá idő. Igen nehéz ha az ember fáradt, de megéri ha tesztek érte.

Hosszabb előjáték, mondd el neki hogy ne csak vágjatok bele hanem adjátok meg a módját.

Vagy amikor a gyerek nem figyel, nem lát, akkor vondd félre egy percre, vagd falhoz vagy súgj valamit a fülébe ami felizgatja de ennyi.

Tegyetek érte mindketten.

2020. szept. 8. 09:52
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Te kezdeményeztél már?

Mi lenne, ha egyszer egyszer odanyúlnál neki vagy simogatnád vagy az ölébe ülnél? Semmi hatása nem lenne egy kis rávezetésnek?

2020. szept. 8. 10:01
 8/22 anonim ***** válasza:
72%
Sajnos nem egyedi eset a tiétek, ezen mi is átestünk. Szülés után a feleségem 5 évig nem fogyott le, nem volt kibékülve sem magával sem a környezetével, a gyerek volt és többit leszarta. Egy ideig próbálkoztam aztán leszoktam róla, nem kezdeményeztem. Nálunk volt olyan év hogy nem volt szex, de jobb esetben évente általában 5-10 között, általában akkor ha a gyereket lepasszoltuk. Aztán úgy varázsütésre újra elkezdett divatosabban öltözködni, úgy mentem haza hogy egészen más frizura fogadott, más hajszínnel. Sikerült visszafogynia úgy 5-10 kilót, de sajnos ez nem nekem szólt, csak szerettem volna azt hinni. Sokkal inkább a barátnői nyitották ki a szemét, hogy "lepukkant" állapotban nem piacképes és muszáj összeszednie magát. Aztán jött egy másik férfi is a képbe, elmondta mit érez iránta és kérte zárjuk le a kapcsolatot,csendben elváltunk és később hozzá is ment. A házasságomat nem sajnálom, abba már korábban beletörődtem, a fiamat viszont igen.
2020. szept. 8. 10:04
 9/22 anonim ***** válasza:
78%

Ezekböl a történetekből lesz szép lasan a slattyogó,kinőtt pulcsiban ,otthonkában való mászkálás,és a mindennap munkásruhában való jövés-menés ,a 4napos borosta,zsíros haj otthon is.

Az igénytelenség,a lepusztulás,a "belexarok mindenbe,ugyse nézi senki,meg falura ez is jó" felfogás.

2020. szept. 8. 10:07
 10/22 anonim ***** válasza:
70%

Mond meg neki, hogy kapja ő is ősze magát!

N28

2020. szept. 8. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!