Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek miért van olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért van olyan nő, aki nem akar szexi fehérneműt hordani?

Figyelt kérdés
2017. júl. 9. 12:12
1 2
 1/11 Ramone ***** válasza:
84%
Mert nem másnak akar tetszeni csak magának?
2017. júl. 9. 12:18
 2/11 anonim ***** válasza:
68%
Lehet önbizalom hiány is.
2017. júl. 9. 12:21
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
Vagy azért, mert kényelmetlen neki.
2017. júl. 9. 12:30
 4/11 anonim ***** válasza:
56%
Olyan a testalkata,hogy nem előnyös neki.Én szeretem a szexi bugyikat hordani.
2017. júl. 9. 12:36
 5/11 anonim ***** válasza:
87%
A kérdés arra vonatkozott, hogy miért van olyan nő..megválaszoltad, hogy mert lehet előnytelen az alakjához. de kit érdekel hogy te milyet hordasz. aki ilyet kiír amikor senki sem kérdezte, szerintem csak azt várja hogy majd ráírjon a többi kanos pasi. Én még arra lennék kíváncsi, hogy nem e vágja a golyóidat a női bugyi.
2017. júl. 9. 12:38
 6/11 anonim ***** válasza:
76%

Azért, mert szerintem a csipkések a legszexibbek, azokat meg egyszerűen kényelmetlennek találom.

Oké, egy-egy együttléthez teljesen jó, de ha úgysem lesz semmi, akkor napi 8-12 órát nem leszek abban.

2017. júl. 9. 12:42
 7/11 anonim ***** válasza:
68%
Nem kényelmes. Nem viselek pl. merevítős melltartót sem. A saját komfortom fontosabb, minthogy az utcán sétáló férfiaknak tetszik-e, amit rajtam látnak.
2017. júl. 9. 12:59
 8/11 anonim ***** válasza:
80%
baromi kényelmetlen, poliester anyagból, ami beizzad, befülled, bebüdösödik. ki a francnak van ehhez kedve?
2017. júl. 9. 13:02
 9/11 anonim ***** válasza:
8%
Van aki büdösen szereti!
2017. júl. 9. 13:23
 10/11 anonim ***** válasza:
85%

Mert a legtöbb SZEXI fehérnemű kényelmetlen, kivan tömve a melltartó része,szorít, bevág a bugyi, sok a tangás cérnàs bugyinak nem nevezhető rongy darab, túl sok a csipke vagy csak nem tetszik, nem a stílusom, jobban érzem magam egy kényelmes francia bugyiban és nem kitömött, de egyszerű melltartóban.

Néha persze fel lehetne venni egy szexi fehérneműt, de csak akkor ha nem kell sokáig hordanom és cserébe minden hétvégén pucéran járkál a lakásban álmaim hercege.

19/L

2017. júl. 9. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!