MikeXxX kérdése:
Lányok nők aki ribisen öltözik csak egy férfit akar magának?
Figyelt kérdés
Egy másik kérdés miatt felmerült bennem , hogy aki így öltözik ott létezik az a nő aki normális párkapcsolatra vágyik csak szeret így öltözködni ?2016. febr. 13. 22:19
1/21 anonim válasza:
Nagyon sok olyan nő van, aki így öltozkodik, mert önbizalom hiányos és a férfiak bámulása ad neki önbizalmat
2/21 anonim válasza:
Személy szerint nem sokba nézem az ilyen Nőket/Lányokat. 19/F
3/21 anonim válasza:
Mert a hülye pasiknak ez tetszik, bevalljátok vagy nem, ez van...
4/21 anonim válasza:
Nehogy már a férfiak legyenek a hibásak az ilyen nők/lányok,öltözködési stílusáért felelősek. Ezt diktálja a divat nekik stb,ettől lesznek nagy lányok,és már csak akkor jön be nekik valaki ha BMW-d van. Személy szerint márkásabb és jobb kocsim van,tapasztalatból beszélek,de mindegyikkel úgy beszélek aki emiatt áll szóba velem mint a kutyával :D
6/21 anonim válasza:
Csak azért írtam így,mert nem akarom,oda írni,hogy milyen kocsi,nem akarok nagyképűnek látszani stb... Csak egy nő szerintem azért nő,hogy ne 1 perc alatt lehessen megkapni,felszínes dolgokkal. Az igazi nőknek értékeik vannak,és nagyon kevés ilyen nő van (Tisztelet a kivételnek.)
7/21 Sunshinedoll válasza:
Nagyon kevés nő öltözködik a férfiak kedvéért. Felnőtt nő el tudja dönteni, hogy szeretne kinézni, senkit nem érdekel, mibe nézitek az ilyet.
8/21 anonim válasza:
"Nagyon kevés nő öltözködik a férfiak kedvéért"
Sokszor nem úgy látszik.
9/21 anonim válasza:
Tudtam Maserati, hmmmmm....az is cuki, amit írtál az értékekről.
Sztem sok összetevős egy nő pillanatnyi öltözete: alkalom, időjárás, hangulat, cél, stb. vagy van amikor egyszerűen muszáj jól kinéznünk, mert találkozunk esetleg olyan nőkkel, akiket utálunk :)) ilyenek vagyunk nnnna
10/21 A kérdező kommentje:
Egyébként nem akarok senkit le minősíteni emiatt bevallom én is kedvelem a csinos szexis nőket és volt már 2x pozitív meglepetésem is hasonló nőknél csak ritka és kíváncsivá tett egy másik kérdés miatt ezért főleg a női véleményekre lennék kíváncsi .
2016. febr. 13. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!