MikeXxX kérdése:
Lányok nők aki ribisen öltözik csak egy férfit akar magának?
Figyelt kérdés
Egy másik kérdés miatt felmerült bennem , hogy aki így öltözik ott létezik az a nő aki normális párkapcsolatra vágyik csak szeret így öltözködni ?2016. febr. 13. 22:19
11/21 anonim válasza:
a 3-as és a 9-es én vagyok, aki nő, kaphatnék zöld mancsokat, rossz az átlagom és közeledik az év vége :)
12/21 A kérdező kommentje:
Zöld mancsra nem tudom mennyi lesz a jelentkező de másra biztos lesz neked ;) :D
2016. febr. 13. 23:45
13/21 anonim válasza:
Magamutogatás, feltűnősködés.
14/21 Sunshinedoll válasza:
#8 mert a férfiak hajlamosak azt hinni, hogy a nők mindent az ő kedvükért csinálnak,mert hát mi másért csinálnának, ugye, nem mintha a nők önálló emberek lennének saját véleménnyel. De tévednek. Vegyétek elő a zsepit.
15/21 Dolli1993 válasza:
Szerintem nem, a nők inkább egymásnak öltöznek. Nemhiába mérjük végig egymást a metrón/villamoson/buszon. :) És nem mindegyik "felnőtt nő", egyetemre járok, és ismertem olyan lányt (vajon miért múlt időben), aki kerek perec elmondta nekem, hogy azért öltözik úgy, ahogy, hogy irigykedjen a többi lány. :D
16/21 anonim válasza:
És mire is irigykedjen a többi lány? Ja, hogy arra, hogy az említett hölgy után több férfi fordul meg, mint más lányok után? Ne csavarjátok, mert nincs logika a mondandótokban, a férfiaknak öltöztök, nem tudom ezt (is) miért kell ennyire tagadni.
17/21 anonim válasza:
16-os tipikus, egoista ffi, dehát így szeretjük őket...vagy nem?
Dollinak igaza van, azért ezt hagy tudjuk mi jobban, hogy miért azt a tűsarkút vesszük fel, miért akkor és oda, majd ha következő életedben NŐ leszel, megtudod, hogy van ez? :)
Ismételni tudom magam, elsősorban hangulatunktól függ és a potenciálisan lehetséges nőneműek bosszantásának lehetőségén :))
A minap olvastam valahol, "hogy muszáj ma is jól kinéznem, hátha találkozom valakivel, akit utálok" milyen igaz! :)))))
18/21 anonim válasza:
Ha lehetne mondani rám egy jelzőt, ami 1000%-ban helytelen, biztos az egoistát mondanám.;) Azért magyaráztok bele mindenféle maszlagot ebbe a témába is, mert érzelmi lények vagytok, ezért van többek között az, hogy a döntéseitek nagy részénél ti magatok se tudjátok megmondani, mit miért tesztek. De jólvan, akkor azért pakoljátok ki mindeneteket, hogy a nőtársakat idegesítsétek, rendi bendi.:D
19/21 anonim válasza:
Mi van 18-as, visszautasított egy túl jó nő? :D :D
20/21 anonim válasza:
......ma jöttem rá, hogy miért öltözöm kifejezetten (finomítottam a kérdésben szereplő jelzőt) nőiesen : a férjem miatt :) mert ő férfi, és a nőket szereti...mármint a nőies nőket, nem a tornacipősöket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!