Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta anya vagyok semmi kedvem szexi fehérneműket hordani. Más volt így?
Lefigytam újra a régi a testem nem ezzel van a bajom.
Míg nem volt gyerek este időben vagy meglepi módra szeretkeztünk így volt értelme számomra mindig szexi fehérneműt felvenni.
De mióta ( 4 éve ) anya vagyok havi 1-2 szex van éjjel. Az is úgy zajlik, hogy este mikor beesik mellém az ágyba felébreszt és úgy semmi lámpafény vagy bármi.
Én már ilyenkor pizsibe alszom minek szexi fehérnemű mikor fel se oltja a villanyt pl.meg annyira fáradt éjjel hogy szó szerint a lényegre tőr.
Ha az lenne mint régen bármikor naplal kedve van kibontani a ruhámból :) akkor persze felvennék. De ez a múlt. Itt a 2 gyerek ez az élet egy darabig már nem jön vissza hogy nappal szabadon akkor amikor akarunk együtt legyünk.
Ez nagyon gáz, meg fog csalni (ha még nem tette)!
Amikor anya lettél elfelejtettél NŐ lenni. Ismerek ilyet. Gyönyörű nő, de teljesen anyaszerepbe váltott, férje elment kurvázni és volt viszonya is. Hidd el, nem jó amit csinálsz.
Kezdjed el értékelni magad. Költsél a külsődre, kényeztessed magad, tiszteld magad és legyél büszke rá, hogy anyaként is tudsz NŐ lenni.
Mindkettőtöknek jót tenne egy ilyen váltás.
11es! Azt is hozzá tehetnéd, hogy a férj is lehetne férfi, nem csak durr bele, üríteni kell!
N28
Szörnyű még olvasni is.
Hát nem hozza meg a kedvem a gyerekvallalalsra .
Pamut csipkes ruha szerintem nem szexis egyaltalan.
Faradtsag nagy problema.
Ő mennyire veszi ki a részét haztartas gyereknevelesbol?
13.
Én is megbántam mint a fene. A gyerek egy kapcsopat pusztító...
Bár visszacsinálhatnám soha nem szülnék az biztos.
Kérdező! Nem a gyerek a hibás, hanem te és a párod! Le kell ülni megbeszélni a dolgokat, ki mit szeret, mire vágyik és igen, ez sok munka.
N28 egy anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!