Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek tetszenek a szexi fehérnemük?
Lehet, mindig rossz pasikat fogok ki, de az is hidegen hagyta az eddigi barátaimat, ha egy szál semmiben szaladgáltam otthon (hogy végre felkeltsem az érdeklödésüket).
Havi 1-2 5 perces szex, aztán kész, hiába készülök elötte még vacsorával, közös zuhany, meg tudomisén.
Már legutóbb fehérnemü szetteket mutogattam neten a baràtomnak, milyen tetszene neki, akkor mutatott némi érdeklödést, ma végül vettem is egy eléggé kihívó darabot, de van egy olyan gyanúm, hogy hiába veszem fel :(
Ès minden barátommal ez van, nem csak most (nem mintha sok lett volna korábban)
Mi lehet az oka?
21N
hát nem tudom, nekem a barátnőm szokott meztelenül lenni az kifejezetten zavar, mert valahogy elvonja a figyelmem a játékról/munkáról/arról amit csinálok :D
szexi fehérneműt még nem vett fel, de szerintem az is ugyanígy "zavarna" :)
mi havonta 4-8x találkozunk (1-1 este vagy egész hétvége)
szex 1-1.5 óra előjátékkal, de volt rövidebb előjátékkal, rövidebb menet 20-40 perc között...
én nem tudok gyorsan elmenni, azaz ha nagyon akarnék szerintem eltudnék, de nem erre hajtok...
Am szerintem nagyon fontos a "tálalás", tehát ne csak felvedd hanem csábíts is az adott fehérneműben...
22F
Arra tippelek, hogy nem a fehérneműben van a hiba. :(
Ez a szexibugyi-téma kicsit túl van misztifikálva. El nem tudnám képzelni, hogy ha egy nő amúgy nem tudna felizgatni, akkor a fehérnemű jelentené a különbséget a "van vágy" és "nincs vágy" között. Fordítva is igaz, ha valaki vonzó, az sem különösen zavar, ha rongyokba bugyolálja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!