Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma szexi fehérneműben vártam a párom, mégsem akarta, hogy bekapjam?
Figyelt kérdés
8 éves kapcsolatom van, de kicsit unom a szexet. 5 éve volt egy viszonyom is, jó volt mert ő mindig kapható volt egy kis szexre. A párommal ha szeretkezunk, mindig próbálok belevinni valami szexit. Ma szexi fehernemuben, ruzsozott szajjal, kócosan szexi zenére táncoltam neki, mégsem akarta, hogy bekapjam, mert hogy fáradt, és átment a nappaliba aludni. Ki menne át aludni, ha a szexi felesége várná, hogy bekapja a farkát?2020. okt. 10. 01:28
11/35 anonim válasza:
Én is rengeteget dolgozom. De ha az én párom szopni akar,nem mondok nemet.De nem vagyunk egyformák ugye😉
14/35 A kérdező kommentje:
5 pálinka után, de! :D
2020. okt. 10. 06:30
15/35 anonim válasza:
Hazajött hulla faradtan, te kipihenten vartad más gondolhatod nem is volt egész nap csak szexre készülni. Ahhoz hogy neked ezen járhasson az eszed O hulla faradtra dolgozta magát.
16/35 anonim válasza:
Az gondolom nem volt a homlokodra írva, hogy te csak le akarod szopni. Hazamegy fáradtad, de meg elkezded illegetni magad előtte, akkor ő tuti nem a kényelmes szopásra fog gondolni, hanem a munkára, vagyis, hogy még téged is ki kell elégítsen. Ha meg csak tényleg le akartad szopni, akkor felesleges a sok céco. Befeküdtök az ágyba, aztán simán, minden előjel nélkül rábuksz.
De gondolom te sem csak ennyit akartál volna.
17/35 A kérdező kommentje:
Nem kell őt annyira félteni, vállalkozó, üzleteket bonyolít le, penteken már nem szokott dolgozni. Itt aki sokat dolgozik az én vagyok, tanár vagyok, most reggeltol 4 ig dolgozom, kisgyerekekkel, utána helyre rakom a házat, utána próbálok jó feleség lenni?
2020. okt. 10. 08:19
18/35 anonim válasza:
Dicséretes ahogy hozzáállsz a dolgokhoz, csak az a baj, hogy vannak vállalkozók, akik nem az íróasztal mögött kötik az üzleteket, hanem piroslámpás házakban. Persze nem feltételezem, hogy a párod ilyen, csak én hallottam, hogy a yakuzziban beszélték meg, hogy te tőlem ezt veszel ő meg attól ezt. Az a baj, hogy a pasik fejében a nő is olyan mint egy finom süti, eleinte nem tudnak betellni vele, mindig lesz energiájuk habzsolni belőle, de ha mindig az van, akkor egy idő után megunják, és ezen egy kis tejszínhab sem fog segíteni.
19/35 anonim válasza:
Kòcos, rùzsos, szexi fehèrneműben.
Beindult a fantàzia:
Amùgy ami neked tànc lehet, hogy màsnak szànalmas vonaglàs.
20/35 A kérdező kommentje:
Igen, lehet az is ;)
2020. okt. 10. 08:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!