Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomtól szinte soha nem kapok ajándékot, de ő "elvárja" hogy időközönként lepjem meg 1-1 szexi fehérneműszettel. Fair?
Mindig mondja, hogy mostmár vehetnék egy új szettet, amivel meglepem, mert nagyon szereti ezeket látni rajtam. Szerinte ez mindkettőnknek ajándék. DE Ezekért a fehérneműszettekért adok 4-6ezer forintot, és néhány alkalmon kívül nincs rajtam, hétköznapra nem ilyenekt húzok fel, csak a fiók mélyén állnak. Viszont ő a fél év alatt 1x vett nekem virágot csak úgy, semmi mást.
Fair elvárni, hogy én lepjem meg, de ő soha nem teszi ezt? Meg hogy ez mindkettőnknek ajándék?
Miért nem mondod meg neki, hogy nem fogsz folyamatosan 4-5 ezerert parszor hasznalatos fehernemut venni, en sem vennek
Egyebkent smucik egy alaknak tunik szokott neha elvinni ide oda, vagy szokott veled programozni legalabb az ágyon kívül?
Akkor szoktunk programokat csinálni ha én javasolom, hogy menjünk már el pizzázni, vagy a közeli városba kocsival, sütizni, vagy sétálgatni.
Nem túl kreatív. DE sokszor mondogatja, hogy szeret, meg velem el tudja képzelni a jövőjét. Minden vasárnap megyünk a szüleiez ebédre. Ha csak dugogatna, akkor nem vinne folyton a szüleihez.
Azt hiszed, az a szerelemre bizonyíték, hogy hurcol a szüleihez?
Akkor vedd továbbra is a fehérneműket. Majd megunod, ha már késő lesz.
"mondani mindent lehet, azon van a hangsúly miket tesz meg erted, mit csinal hogy a kedvedben jarjon, mit tesz meg a kapcsolatotokert"
Ezt bemásolom a 8-astól, mert nagy igazság, olvasd el újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!