Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már alkoholistának mondható?
Az elmúlt hetekben tűnt föl,hogy a férjem már minden egyes nap iszik alkoholt.
Rossz dolgok történtek az elmúlt évben. Vetèlèseim voltak,amik èrzelmileg megviseltek és lehet ez vezetett idáig.
Nem rèszegedik le,de pár sört vagy fél-1 üveg bor, esetleg még kevés rövid is lecsúcsik neki.
Pár napja újra pozitívat teszteltem és azt hittem így visszaveszi,de nem
Nagyon el vagyok keseredve.
Azt mondja este meló után jól esik neki iszogatni.
Én korán kelek, így előbb is fekszem és mindig csak reggelre látom, hogy ivott.
Mit csináljak?
Olyan szomorú vagyok.
A hormonjaim miatt még rosszabbul érzem magam szerintem.
"A kérdés az volt,hogy tehetnèk,hogy segíteni tudjak?"
Nem sokat tudsz segíteni... A probléma megoldásnak millió útja létezik, a férjed ezek közül az italt választotta.
Örök tévedés, hogy valakit "meg lehet menteni", az ember vagy maga ismeri fel a függőséget, a problémát, vagy tehetsz bármit, tagadni fog.
Megpróbálhatsz leülni vele, megpróbálhatsz rávilgítani, hogy ez gond, hogy ez hova vezet, de ha tagad, ha nem akar magától változni, akkor marad az ital, és az mindig egy könnyű, elérhető, biztonságos menedék marad neki
Igen, az! Nem irigyellek. Nálunk apám ilyen :(
Szar volt így felnőnöm..
Beszélünk róla. Eddig azt mondta,hogy a baba dolog és a vállalkozásában vannak dolgok, amikkel gond van. Kibírja,hogy ne igyon,mert ha pl náthás, akkor csak teázik egy héten keresztül,de azt mondja jól esik este ellazulni.
A baba dolog összejött, így azt gondoltam oldódik a feszültsége.
Egyébként ma reggelre eltűntette az összes üveget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!