Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kapcsolatban élő férfiak, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatban élő férfiak, a barátnőtöknek milyen típusú, fazonú bugyijai vannak? Ami nem tanga, azt megsemmisítitek?

Figyelt kérdés

2020. okt. 6. 21:04
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon naiv vagy, ha ezt komolyan írod. :(

"Nem akarom hogy a másik xy dolgot csináljon, tehát sunyiban kidobom a dolgait a kukába" - nem, ez nem kontroll, ez teljesen normális dolog.......

2020. okt. 7. 13:25
 32/43 anonim ***** válasza:
90%
Ahogy reagálsz a hsz-ekre, ugy tünik hogy neked ez megfelel. Mintha mazohista lennél. A bugyi az személyes intim dolog, miért kell egy pasinak a bugyikat leltározni? Csomagolj, és menekülj amig nem késő! Most csak a bugyi, aztán majd jön a többi! Vedd észre hogy uralkodni akar rajtad, állj már a sarkára! A pasidnak guminő való, akire húzhat tangát. Sok boldogságot kívánok neked!
2020. okt. 7. 13:47
 33/43 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mondom meg neki hogy milyen bugyit hordjon, és ő se mondja meg nekem hogy én milyen gatyát, zoknit. Ennyi!
2020. okt. 7. 13:51
 34/43 A kérdező kommentje:
Ráért és szétnézett a cuccaim között. Egyáltalán nem vagyok mazohista és azt sem gondolom, hogy ez a viselkedése helyénvaló volt. Például a laptopomba és telefononmba nem nézhet bele, mindkettő le van kódolva, amiket nem tud, ahogy én sem az ő eszközeibe. Ha ilyet csinált volna, azt sokkal nehezebben bocsájtanám meg.
2020. okt. 7. 14:10
 35/43 anonim ***** válasza:
100%

Én is épp itthon ülök és ráérek, mégse kezdek a párom cuccai között turizni és kibszkodni a kukába azt ami nem tetszik..... ez NEM NORMÁLIS dolog.

Kár, hogy láthatóan nem hiszed el. :(

2020. okt. 7. 14:12
 36/43 anonim ***** válasza:
91%
Hihetetlen, hogy ennyi komment után is mentegeted, hogy lehetett volna rosszabb is.. Hidd el, hogy lesz; normális lelkületű, épp eszű férfinek ilyesmi meg sem fordul a fejében, nemhogy megcsinálja.
2020. okt. 7. 14:45
 37/43 anonim ***** válasza:
100%
Látod kérdező, itt a hiba. Gondolj bele, ha nem lennének lekódolva akkor ott mit művelne. Férjem nem hogy még csak ruhámat nem dobott ki szó nélkül, én sem az övét, de a másik kódolatlan számítógépjébe, telefonjába nem néztünk bele soha. Tudjuk egymás nickneveit, jelszavait, mindenhova belépve vagyunk, és mégsem kutatgattunk soha.
2020. okt. 7. 15:00
 38/43 anonim ***** válasza:
89%
Jól van kérdező, maradj csak ilyen ostoba, szerintem jó páros vagytok és amíg egymással vagytok addig elkerülitek a normális embereket.
2020. okt. 7. 15:29
 39/43 A kérdező kommentje:
Leírtam már többször, hogy egyáltalán nem helyes, amit csinált és ezt tegnap este meg is beszéltük. A kódolás nem miatta van, hanem, hogy ha esetleg ellopnák az eszközeimet, akkor ne férjen senki könnyen hozzá a személyes adataimhoz, dolgaimhoz. Ma este teljesen meghatott, tegnap összrírtam korán reggel, hogy Glamour napokon miket szeretnék venni. A listámon többek között volt egy konkrét fehérneműszett egy konkrét üzletből. Ma hazafele megvette ezt nekem meglepetés gyanánt, úgy hogy erre egyáltalán nem utaltam neki.
2020. okt. 7. 17:34
 40/43 anonim ***** válasza:
36%

Kicsit túlteng itt az igazságérzet egyeseknél, mert az normális, hogy a másikra ráront az ember, hogy kontrollmániás? Nyilván ez aztán egészségesebb hozzáállás egyetlen egy hiba miatt, habzó szájjal leanyázni a másikat, hogy nem normális. Az emberek tudnak idiótán viselkedni, de attól még nem biztos, hogy rendszert csinálnak belőle, minden egyes rohadt ember csinál baromságot, még az is, aki itt fröcsög és magával szemben nulla igazságérzete lenne és be nem ismerné, amikor ártott valakinek, fel se ismerné a helyzetet.

Szerintem is gáz, amit a barátod csinált és rá kell szólni, de ha ezt folyamatosan csinálja, akkor van probléma. Ha belátja, hogy miért volt baj, azzal amit csinált, akkor meg felesleges lett volna lerohanni, talán csak máshogy gondolkodik. Pl. otthon a tesói vagy a szülei is gond nélkül válogatták a cuccait stb. Ha tényleg kontrollmániás és komplexusos, akkor azt más dolgokban is észre lehet venni és akkor kell lépni ellene vagy esetleg szakítani.

Azért ez nem olyan volt, mint egy verés vagy erőszak, csak kicsit hülye volt, az tény. Ha meg odafigyelsz, hogy máskor is vannak ilyen dolgai, akkor nem lesz bajod és időben tudsz lépni. Egyértelműen ki kell fejezni, hogy ez neked nem tetszett, hogy kétsége se legyen felőle és azt is megmondani, hogy miért.

2020. okt. 7. 18:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!