Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm mindenáron azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm mindenáron azt akarja hogy tangát hordjak, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már el is vette az összes boxer alsómat, és vett nekem férfi tangákat, azt akarja h mindig abban legyek, mert neki ez bejön, jelenleg is tangát viselek, de én nem akarom utálom, mit tegyek?

2014. aug. 10. 17:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%
Küldj egy 22 centis farkú négert rá. :D
2014. aug. 10. 17:08
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés komoly, vagy te tényleg ekkora balfék (más szót írtam, de az fennakadt a szűrőn) vagy?
2014. aug. 10. 17:09
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy utálod, és nem vagy hajlandó viselni. Ne legyél papucs!
 4/15 anonim ***** válasza:
95%
semmit
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Papucs vagy? Mi az, hogy a barátnőd előírja, hogy mit vegyél fel, főleg alsóneműt? Én kipenderíteném azt a férfit, aki meg akarná nekem mondani, hogy milyen ruhát viseljek, nemhogy eltenné amiket szeretek és helyette olyanokat venne amiket ő szeret rajtam.

Férfi vagy vagy nem? Állj a sarkadra és mond meg neki, hogy max.egyszer-egyszer a szex kedvéért hajlandó vagy viselni de amúgy nem, ilyen egyszerű.....vagy félsz tőle?

2014. aug. 10. 17:11
 6/15 anonim válasza:
100%
Már csak ezért is megéri felnézni ide. :)
2014. aug. 10. 17:12
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Itt valaki papucs, de nagyon. :D
2014. aug. 10. 17:14
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Papucs vagy!Neked nő ne parancsoljon!

Üdv:Tahir

2014. aug. 10. 17:25
 9/15 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem nincs baj a tangával, én is azt hordok, és szintén barátnőm kedvéért kezdtem el hordani, de nekem meg is tetszett. Ő viszont nem volt követelőző, hanem csak elmondta, hogy örülne és tetszene neki, és meg is lepett egyel. Kipróbáltam, és nekem is bejött, szívesen hordtam. Így aztán innentől kezdve tangákat kaptam más fajták helyett. Nekem bevált, és neki is nagyon bejön. :)

Ezt csak azért írtam le, hogy ne feszélyezzen a tudat, hogy tangát hordasz, nem vagy egyedül. :) Persze ha nagyon nem tetszik neked, és sehogy sem tudsz vele megbarátkozni, akkor kár erőltetni. Az viszont nem szép dolog, ha boxerjaidat elveszi. Állj a sarkadra, és kérd vissza. Nem ez a módja, hogy erőlteti. Így nyilván nem fogod megszeretni.

2014. aug. 10. 17:50
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy már megszabja, hogy milyen alsóneműt hordhatsz! Tedd fel neki a kérdést hogy fordított esetben ő hogy érezne, ha te akarnád megszabni hogy ő mit viseljen!

Vágj vissza, mondd neki, hogy neki mindig meztelenül kell lennie ha akar ha nem mert neked ez jön be!

2014. aug. 10. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!