Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom megkért, hogy hordjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom megkért, hogy hordjak tangát mit tegyek?

Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy o csak akkor tesz eleget a keresemnek hogyha egy honapig en is abba jarok, akkor ö is vesz maganak mit csinaljak??

2018. nov. 1. 01:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
90%

Gondolom te férfi vagy és szeretnéd ha a barátnőd tangában járna. Nézd, ez jogos kérés tőle. Valakinek kényelmes, valakinek nem. Ráadásul a tanga sokkal kevésbé egészséges, könnyebb fertőzéseket elkapni vele.

Van tangám, kb csak akkor veszem fel ha nagyon nincs más, vagy mondjuk ha csábítani akarok valakit és tudom, hogy 10 percen belül lekerül rólam. Esetleg olyan kompromisszum, hogy szex előtt átveszi, hogy az legyen rajta?

Nagyon fontos, hogy az alsóneműd kényelmes legyen. Ha olyanban vagy kb 0-24 ami nem kényelmes, akkor az a kedvedre is hatással van.

2018. nov. 1. 01:41
 2/19 anonim ***** válasza:
90%
Te most a nő vagy, vagy a férfi?
2018. nov. 1. 01:42
 3/19 anonim ***** válasza:
33%

20 éve tangàt hordok, nem volt fertőzésem, sem egyêb bajom.

Mivel szeretem és hordok is testre feszülő ruhàkat (alkalmit is) hülyén mutatna egy "nagyibugyi".

Ne ódzkodj tőle, szexi, és nem is kényelmetlen.

2018. nov. 1. 01:46
 4/19 anonim ***** válasza:
89%
Egyébként ha a párom bele akar szólni, hogy milyen bugyit hordjak, kiakadnék.
2018. nov. 1. 01:50
 5/19 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok
2018. nov. 1. 01:51
 6/19 anonim ***** válasza:
96%
Ne b@s.zogasd ezzel.
2018. nov. 1. 01:53
 7/19 anonim ***** válasza:
94%

Hordj tangát! Ez miért kérdés? Kipróbálod, hogy mi az, amit a másikról kérsz. Lehet, hogy neki is tetszene rajtad a szexi alsó. Igazából nincs semmi különbség.

Vagy ha neked kell hordani, akkor az úgy már nem is buli?

2018. nov. 1. 05:07
 8/19 anonim ***** válasza:
77%
Én is felcseszném az agyam, ha ezzel rágnák a fülemet, utálom a tangát.
2018. nov. 1. 06:33
 9/19 anonim ***** válasza:
59%

Nem kéne beleszólni abba, hogy a párod milyen bugyit hord. Hadd döntse már el mindenki mit akar. Én is 90% tangát hordok, de qurvára nem örülnék, ha ez valakitől elvárás lenne. Ne szólj bele...vagy igen, hord te is egy hónapig.

Bár igaz, én baromira kiábrándulnék egy tangás férfitól😁😁 pfujjj

2018. nov. 1. 07:01
 10/19 anonim ***** válasza:
71%

az egyik régi pasim is ezzel nyaggatott (megjegyzem, kicsit egyszerűbb lélek volt). világosan megmondtam neki, hogy "a téma nem tartozik az érdeklődési körömbe". így, szó szerint.

időbe tellett, mire kibogozta. szerintem egyedül a NEM-et értette belőle.

2018. nov. 1. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!