Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kapcsolatban élő férfiak, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatban élő férfiak, a barátnőtöknek milyen típusú, fazonú bugyijai vannak? Ami nem tanga, azt megsemmisítitek?

Figyelt kérdés

2020. okt. 6. 21:04
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%

Nőként válaszolok, bocsi.

Nekem csak francia bugyim van, gyűlölöm a tangát. Páromnak tetszik így is.

Ha kidobálná a cuccaimat, nem élnénk többé együtt szerintem... (Szerencsée nálunk fel se merül ilyen tahóság.)

2020. okt. 7. 08:19
 22/43 A kérdező kommentje:
Nem látott eddig bennük, csak tangában, mert mindig azt hordok. Ez a 3 bugyi csak amolyan vésztartalék, akkor vettem őket és használtam, mikor egy nőgyógyászati műtétem után véreztem és nem használhattam tampont. A fiók aljára raktam, tehát az egészet átkutatta, bevallotta, hogy minden ruhadarabom átnézte.
2020. okt. 7. 08:59
 23/43 A kérdező kommentje:
Mást biztosan nem fog kidobni, elmondtam neki, hogy ennek nem ez az elintézési módja, megértette remélem.
2020. okt. 7. 09:01
 24/43 anonim ***** válasza:
97%
Ha hagyod, hogy kidobja a ruháidat (amiket gondolom te is pénzből veszel), akkor a legnagyobb barom vagy a világon..
2020. okt. 7. 09:32
 25/43 anonim ***** válasza:
100%

Hihetetlen, hogy miket eltűrnek egyes nők. Meg is érdemlik.

Nekem csak normál fazonú bugyim van, az a kényelmes. Érdekes módon így is naponta többször megkíván a párom és lesz.rja, hogy milyen bugyi van rajtam.

2020. okt. 7. 09:34
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

Hú, ez nagyon beteg, kérdező. Én menekülnék a te helyedben, valami nincs rendben a pasid fejében.

(#21)

2020. okt. 7. 09:40
 27/43 anonim ***** válasza:
92%
Nőként válaszolok, bocs, de a párom pont, hogy utálja a tangát, szerinte ronda és közönséges. Franciabugyit hordok, az nagyon tetszik neki, de ha nem tetszene akkor se nyúlna a cuccaimhoz, nem kutakodna és nem dobna ki semmit, mert a barátoddal ellentétben nem egy ócska, kontrollmániás gyökér.
2020. okt. 7. 10:40
 28/43 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom... én ilyen erőszakos, kontrollmániás egyénnel nem folytatnám tovább a kapcsolatot, aki ráadásul olyan dolgokat dobál ki, amit nem is ő vett.
2020. okt. 7. 12:21
 29/43 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindenféle idióta mintás bugyim van, a cicástól kezdve az unikornisoson át, egészen a napokat és hozzájuk tartozó különböző szexpózókat bemutató bugyikig bezárólag.

Mind francia fazon. A tangát rühellem, max szexuális szerepjátékhoz feszem fel az oda illő tangát.

A párom is szokott mosni, teregetni, úgyhogy az összes bugyimat látta már és soha egy rossz szava nem volt rájuk. Max ha valamelyik szakadt, akkor szól és kidobom vagy én mondom neki, hogy lehet van köztük szakadt, dobja ki.

2020. okt. 7. 13:12
 30/43 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem kontrollmániás, ezt ennyiből butaság volt megállapítanotok, sőt inkább én vagyok az, aki a nadrágot hordja a kapcsolatunkban. Fiatal (28) még, nem volt csak 3 hosszabb kapcsolata, ennek tudom be a dolgot.
2020. okt. 7. 13:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!