Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban élő férfiak, a barátnőtöknek milyen
típusú, fazonú bugyijai vannak? Ami nem tanga, azt
megsemmisítitek?
Nyilván nem megakadályozni kellett volna ha nem voltál otthon hanem nagyon komolyan kiverni a balhét amikor hazaérsz. Szemlátomást nem fogod fel mennyire megsértette a saját életedhez való jogodat és a privátszférád ezzel
2020. okt. 6. 21:45
12/43 A kérdező kommentje:
Szerinted, ha kiverem a balhét, akkor az változtat bármin? Akkor már rég levitte a szemétbe őket.
Igen változtatott volna, nem a bugyiról van szó, hanem az elvről. Ha nem tetszik neki, azt megmondhatta volna, és még akkor sem vagy köteles az ő ízlése szerint öltözni, jogod lett volna azt mondani, hogy szereted viselni.
2020. okt. 6. 21:51
14/43 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki normális hangnemben, hogy ezt nem így kellett volna intéznie, én fordított esetben nem tennék ilyet.
Én ebben az egészben csak azt nem értem, hogy egész idáig, összeköltözésetek előtt egyszer sem látta rajtad őket? Hogy szólhatott volna, hogy nem tetszenek? Nem hiszem, hogy ha egy pár az összeköltözésig eljut, akkor előtte minden alkalommal csak a legcsinibb bugyiban látja a pasi a lányt.
De röviden akár úgy is mondhatnám, hogy ez a kérdés kamu.
2020. okt. 6. 22:18
Ha neked elfogadhato (esetleg éppen az hoz izgalomba) ha nem megbeszélni akar veled dolgokat, hanem eldönti azokat is amelyek a te személyes szférádba tartoznak és téged kész helyzet elé állit akkor megtaláltad életed szerelmét.
2020. okt. 6. 22:48
Azt hord, amit akar. Általában ilyen basic bugyiban szokott aludni, utcára meg tangát húz, mert elmondása szerint gusztustalan, mikor kettévágja egy nő farpofáját a bugyi vonala és nem azért edz, hogy ilyennel elrontsa az összképet. :D Makes sense. Nekem mindegy, amíg nem foltos, elszíneződött meg mosott darabok. Azt kidobatom vele azért, mert gusztustalan. Mondjuk magától is kidobná.
2020. okt. 6. 23:17
Nem lehet túl sok bugyid, ha egyből feltűnt, hogy 3 db nincs meg és nem is jutott eszedbe, hogy mondjuk mosásban van, a szennyesben, vagy esetleg szárítón. Vagy megnézted mindenhol?
Visszakanyarodva az eredeti témához, a pasi nem normális. Nekem megmondta a párom, hogy neki melyik tetszene, de olyan fazonból csak vagy 2 darabom van. Jó hogy nem már meghagyna nekem 2 bugyit, az összes többit meg kidobná. Na az mondjuk tuti feltűnne.
2020. okt. 6. 23:42
a pasi nem 100as,de nyugi lessz ez még rosszabb is,ez csak a kezdet.sok boldogságot...beválasztottál,bravo.
2020. okt. 6. 23:48
Te tényleg nem fogod fel hogy itt nem 3 vacak bugyirol van szó hanem hogy a kutyájaként kezel. Ha majd kidobja a kedvenc ruhad mert nem eleg ribis, cagy a kedvenc konyved mert nem tetszik neki akkor is majd kedvesen megpaskolod a fejet hogy ez csunya dolog?
2020. okt. 7. 01:04
Kapcsolódó kérdések: