Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tesztek hogy tetszetek a párotoknak lányok?
Most a szeret úgy ahogy vagyok, meg a szeret a hibáimmal válasz nem érdekel.
Bnőm ugyanis azt mondta hogy kell randizni. Hiába vagyunk együtt 6éve. Nekem nem tetszik amilyen lett a teste amit mondtam neki mégse tesz semmit..
Figyelj, te felhívtad rá a figyelmét, hogy nem jön be neked a külseje, mert nem így szerettél bele. Ülj le vele még egyszer, és beszélj vele erről, hogy neked a régi külseje tetszik, abba szerettél bele és így, ahogy most van, elveszik a varázs és nem tetszik, amit látsz. Ha nem változtat a továbbiakban, akkor a kapcsolatnak vége, mivel szexuálisan se tudsz hozzá vonzódni.
Én eleve mindig is adtam és adok is magamra. Nem lustulok el, nem hízok el, mint egy disznó. 7 és fél éve vagyunk együtt párommal, de állítom, hogy most még jobban nézek ki, mint elején, mivel azóta fogytam legalább 4 kg-t, izmosabb és formásabb is lettem és nagyon bejövök a páromnak.
Számára is nagyon fontos az egészséges mozgásban gazdag életmód.
Engem alapból úgy ismert meg, hogy sose sminkeltem, a hajam csak 2-3 féleképpen hordtam, jó alakom volt, nem öltöztem nőiesen, de megvolt a saját stílusom.
Eltelt 10 év, a stílusom azóta se nagyon változott, azóta se sminkelek, a hajam csak hosszabb lett, nem híztam semmit, így az alakom is ugyanolyan. Ha néha felszalad 2-3 kiló, akkor azt még ott elkapom és leadom, nem várom meg, hogy elfajuljon a helyzet. Akkor is így tennék, ha nem lennénk együtt, ezeket magam miatt teszem. Még mindig tetszem neki.
Milyen lett a teste? Fejtsd ki!
Milyen volt előtte?
Különösebben semmit. Lehetőségeimhez és lustaságomhoz mérten próbálok mozogni, meg nem zabálni. Ápolom a bőröm, hajam. Szőrtelenítek ha épp van hozzá kedvem. Nem járok koszos ruhákban, fürdök, parfümöt és dezodort használok.
De ezeket magamért is megtenném.
Mièrt nem szakítást már vègre vele? Zavar, hogy megbízott, zavar, hogy nem úgy vásárol ahogy te mondod, zavar, hogy havi egy hètvègèt a szüleivel tölt, zavar, hogy nem úgy körmözik ahogy szerinted kellene, hogy nem takarít úgy, ahogy szerinted egy nőtől elvárható lenne stb stb. Minden zavar benne, ès napi szinten Öntöde magadból a kèrdèseket ide.
Van egyáltalán valami, bármi amivel elègedett vagy vele kapcsolatban? Minek vagy vele? Mièrt nem szakítást vègre? Csak távolodó az idejèt. Még a sajátodat is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!