Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti mit tartotok ideálisnak, meddig és mennyit járjon el a barátnőtök esténként?
Én kb havonta ülök be barátokkal (fiú lány vegyesen) valahova 2 3 órára, de van hogy elszalad az idő és lesz belőle 4 óra is.
Párom is kb enyiszer megy.
Havi 1szer 2szer olyan is van, hogy az ő baráataival vagy az enyémekkel elmegyünk valahova. Most hétvégén először lesz olyan, h a két csapatot őszehozzuk.
Én kb 2 sort iszom, ritkán felesezem (alkalmakkor, de akkor se vagyok részeg). Párom is csak sörözől, de lecsuszik 4 5 6is. Múlt héten pl délután 4re mentünk bográcsozni és hajnal 1ig ott voltunk.
Párommal akkor van gond, ha rövidezik is, de ezt megbeszéltük és visza is vett.
Barátnőmmel néha délután taliztok, valamelyikel kutyát sétáltatunk, van akivel beülünk egy kvra. Van egy jó férfi barátom is, ő buszozim, oda szoktam kimenni pár körre.
Párom is néha délután találkozik a barátjával.
Ebből nincs probléma, tudjuk egymás határait, megbeszéltük és sztm az embernek, ha van valamilyen, pláne komolyabb, akkor visza vesz.
Üljetek le és beszéljétek meg, kosetek kompromisszumot.
N28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!