Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért akar degradálni folyton...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar degradálni folyton a barátom??

Figyelt kérdés

Még amikor járni kezdtünk akkor mindig abba kötött bele,hogyan beszélek,hogy mondok ki szavakat,mert szerinte érződik ,hogy vidéki vagyok. Azelőtt soha senki nem mondott ilyet. Sokáig ez ment,megszólaltam és már vihogott,akkor rászóltam párszor és nagyjából leszokott róla.

Azután jött a munkám,hogy én semmit nem csinálok,mert nekem home office van és a kanepén nem lehet dolgozni ,szóval semmit nem csinálok,midenre lehetne így időm,még szülei előtt is mondta ezt...ez is úgy felidegesített,mert nagyon is sok felellősség van rajtam,sokat stresszelek,igaz nem kell megállás nélkül dolgoznom,de ez nem jelnti azt,hogy semmit nem csinálok. Úgyhogy kiosztottam én is,hogy akkor az ü munkája is semmi. Ezen meg úgy megsértődött,hogy két napig hozzám se szólt.

A konyáhban ,ha látja hogy vágom a zöldésgeket akkor is beszól,hogy nem tudok vágni. Holott amúgy tök jól felvágom,csak szerinte az nem tud vágni,kést használni aki nem szabályosan teszi azt mint Jamie,mert ő tőle tnaulta el,és minden más módon elfogadhatatlan. Ebből is volt több vitánk...

Őszintén nem értem miért csinálja ezeket?? Neki miért lesz ettől jobb,hogy degradál,lenézi az én dolgaimat ,beszól akár szülie előtt is? Pedig tudja,hogy alapvetően én tisztelem őt,sok dolgoban felnézek rá,de ezekkel a dolgaival meg pont,hogy eltaszít. Mit lehet tenni egy ilyen emberrel??

2020. szept. 18. 08:28
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert egy kisebbségi komplexusos, frusztrált kis pöts, aki attól érzi jól magát, hogy másokat a földbe döngöl. Ez csak rosszabb lesz, egyre rövidebbek lesznek a normális, beetetős időszakai, erre mérget vehetsz. Aki folyamatosan magát fényezi az igenis súlyosan önbizalomhiányos, csak még magának se vallja be, mert annyi önismerete sincs, mint egy szék lábának. Aki elégedett magával, annak nincs szüksége önfényezésre és kompenzálásra.

Szerinted az ilyen szeret téged? Szerinted aki szeret, az élvezkedik azon, hogy bánthat és megalázhat?

2020. szept. 18. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!