Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar velem lenni?
Figyelt kérdés
Mondtam baratomnak hogy atvisz hozza ismeros kocsival, erre azt mondta h en kikeszitem meg most nincs kedve semmihez. Amikor szovatettem neki a keves talalkozot az uzemanyagra fogta, de most ez neki nem kerult volna semmibe megsem akarta. En sosem mondanek nemet neki ha jonni akarna, ritkan engedi hogy nala aludjak o nalam sosem alszik.
20/L 24/F
2020. szept. 11. 07:31
1/7 anonim válasza:
nem,minek erőlteted? ennek itt a vége....
2/7 anonim válasza:
Ez nem kapcsolat, ideje tovább lépned.
3/7 anonim válasza:
Éppen mást dugott. A férfiaknak mindig több lány van egyszerre.
4/7 anonim válasza:
Hey, you! Where is your motherfucker boyfriend? Don't worry, bitch, i'm just kidding, ok? 🙂
5/7 anonim válasza:
Ez nem kapcsolat, csak szex és semmi más.
Őrzi a totális függetlenségét, a magán szféráját.
Nem akar veled találkozni.
6/7 anonim válasza:
Nem akar téged. Csak dugni. Valószínűleg van valakije.
7/7 anonim válasza:
Én is akarnék egy ilyen kúrópajtit, mint amije te vagy most ennek a srácnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!