Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan győződhetnék meg róla,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győződhetnék meg róla, hogy a párom nem érdekből akar velem lenni?

Figyelt kérdés
A párom vidéki, de Budapesten dolgozik. Albérletben lakik, nekem saját lakásom van, sőt elvileg majd a szüleim lakását is én fogom örökölni. Felmerült bennem, hogy talán a lakásom miatt akar velem lenni. Igaz, a legtöbb budapestinek van itt lakása, de a párom elég félénk típus. Lehet, hogy attól tart, mással nem tudna összejönni. Feltűnően gyakran panaszkodik arról, milyen sokba kerül az albérlet, sosem fog tudni önerőből összegyűjteni egy saját lakásra, és milyen jó nekem, hogy van lakásom. Már az is felmerült, hogy hozzám költözne, de még csak pár hónapja vagyunk együtt, nemrég össze is vesztünk, csak visszakönyörögte magát. Így bizalmatlan vagyok. Főleg a jelenlegi helyzetben, ha hozzám költözne, és közben rendelnénel el szigorú kijárási tilalmat, nem is nagyon lehetne rajta változtatni. Milyen módon deríthetném ki, hogy valóban én kellek neki, vagy inkább csak a lakásom?

2020. ápr. 10. 14:05
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Szakíts vele, jobbat érdemel ennél. Szánalmas vagy
2020. ápr. 10. 14:17
 2/10 anonim ***** válasza:
31%

Egy lakás manapsag ne haradujál, de nem nagy valami...főleg úgy h a szuleid tettek a se**ed alá, mert onerőből te sem tudtad vna elérni...

Szerintem csak szeret a lány teged és büszke rad h ilyen céltudatos vagy, hazassagnal írjatok szerzodest tied ez a ház ha hozzad költözik barmikor kidobhatod. Manapsag sajnos nehéz egy fizuból megélni..

Nem vagyok irigy nettó 800.at minimum megkapok minden hónapban, 2 autóm van..stb vallalkozo vagyok..szóval sztem a csajt előbb ismerd ki semikepp se költözzenek meg össze de mivel tied a házikó így barmikor kidobhatod..

2020. ápr. 10. 14:18
 3/10 anonim ***** válasza:
93%

"Egy lakás manapsag ne haradujál, de nem nagy valami"

Ennek ellenére nagyon sokaknak nincs, maximum, ha sok a gyerektelen rokon akiktől "benéz" egy öröklés. Vagy ez is olyan, mint sokminden az életben, hogy "ha van leszarjuk, mert 'nem nagy dolog az', ha nincs akkor csúnyán nézünk, hogy miért nincs?" Elég nagy dolog. Oké, az már egy másik kérdés, hogy a Kérdezőnek semmi joga nincs ekkora arccal keménykednie emiatt, de sajnos egy saját lakás nagy dolog. Nagyon nagy. Főleg 30 alatt. És a többség örökli, csak ugye erről nem szokás beszélni.

#Kérdező

Elég paranoid elme vagy, ha rögtön erre gondolsz. Ez nem helyes. Mert van olyan amikor egyértelműen a lakásra megy az illető barátja/barátnője, de annak egyértelmű jelei vannak, házasodni akar úgy, hogy alig ismer, valahogy gyereket akar veled összehozni úgy, hogy alig ismer, vagy a legfeltűnőbb, amikor valaki homályos - és ellentmondásos - történetet hoz fel valami jogi dolgokról és emiatt "muszáj", a nevére íratni a lakásodat vagy bevenni társtulajdonosnak. Ilyennel már találkoztam - mármint történettel. Csak a lakás tulajdonosa (nemek nem lényegesek, mindkét felállásban undorító), az utolsó pillanatban felébredt és rájött mire megy ki a játék. Mint kiderült, igaza is volt, mert később a volt párja tényleg kisemmizett egy másik embert.

Tehát a túlzott paranoia nem egészséges, de a túlzott naivság sem. Arany középút!

2020. ápr. 10. 14:25
 4/10 anonim ***** válasza:
78%

3# Tökéletesen egyetértek!

"Gyanakvás az élet sója", ahogy egy volt tanárom mondta, de a túlzott bizalmatlanság is ártalmas. Legyél észnél és keresd a középutat

2020. ápr. 10. 14:42
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt ilyen gondolatom. Csak sok évvel később jöttem rá, hogy neki hatalmas álma volt egy saját lakás, majdnem vett is egyet hitelből, amikor épp megismert engem. Azzal, hogy összeköltöztünk, ő az egyik legnagyobb álmáról mondott le értem.

Ettől még tény, hogy a hullámvölgyeinkben erős összekötő erő volt az, hogy nincs hova mennie. Ez van. Nem ideális felállás.

2020. ápr. 10. 16:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ember, aki határozott útmutatót tudna adni, garanciával. Neked kell kiismerni a párod. Könnyen elképzelem, hogy nem Te, hanem egy lakás kell neki, de az is lehet, hogy komolyan gondolja veled a kapcsolatát. Még ne költözzetek össze. inkább találkozgassatok (most nem könnyű), ismerjed meg őt alaposan.

Ffi.

2020. ápr. 10. 18:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

De én nem értem: a már meglévő tulajdon akkor is a tiéd marad, ha esetleg később házasságot köttök. Rosszul tudom?

Mit a ...-t nyerne mégis, azon túl, hogy spórol a bérleti díjon max? Simán nem iratod a nevére és kész, ennyi a sztori szerintem, nem fog kisemmizni. Ennyire fillérb*szó én meg nem lennék.

Azért egy normális kapcsolatban idővel természetéből adódik, hogy összeköltöztök.

2020. ápr. 10. 19:01
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A gondolkodásod kb. olyan, mintha ő azon tanakodna, hogy tényleg szereted-e őt, vagy csak a prostit akarod megspórolni azzal, hogy ő veled van és szexeltek.
2020. ápr. 10. 19:08
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy lakás manapság nem nagy dolog de ha attól félsz, hogy csak amiatt van veled kössetek szerződést, hogy ami a tied az is maradjon ne legyen közös tulajdon amilyen cuccot hozott azokat viheti csak. Majd akkor ki derül mit is akar valójában.
2020. ápr. 11. 14:38
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Neked nem az a dolgod, hogy TUDD; a párod nem érdekből akar veled lenni. Nem egészséges! Te TEGYÉL azért, hogy a párod ne érdekből akarjon veled lenni. Egy kapcso9latban nincs megállás! Dolgozni kell rajta, folyamatosan tenni érte, és esténként nem azt a nyamvadt telefont buzerálni, hanem egymásra figyelni.
2020. ápr. 11. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!