Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ugy érzem a barátnőm csak "sajnálatból" akar felkérni tanúnak, hogyan győződhetnék meg az ellenkezőjéről?
Egyszerűen állj elé és kérdezd meg. Mondd meg neki, hogy szerinted csak sajnálatból akar tanúnak. és nézd meg, hogy hogyan válaszol.Ha nem válaszol, akkor sehogyan sem. Eheted magad ítéletnapig, de szerintem fölösleges.
Nagyon kicsi az önbizalmad és bizalmatlan ember vagy. Én nem godolnám, hogy egy ember, aki nem becsüli a barátnőjét, puszta sajnálatból felkéri élete nagy napján tanúnak, amikor felkérhetne erre a feladatra mást is.
De ő téged akar, és légy erre büszke! :) Ne rágd magad azon, amin nem érdemes.
Vagy az a baj, hogy nem is akarsz tanú lenni?
Hát akkor? Mi a gond?
Szerintem nem kéne azon agyalni, hogy mi van a tettei mögött. Ha nem akarna a barátjának, már tudnál róla. Sajnálatból nem szokta az ember tanúnak kérni a másik embert, akkor sem, ha azzal járt egy osztályba nyolc évig.
Nyugi! :)
Szerintem nem csak sajnálatból akar felkérni.
Az ember (főleg egy nő) azt akarja, hogy az esküvője napján minden tökéletes legyen, és ilyen feladatra nem kér fel akárkit.
Hisz erre mindig emlékezni fog.
Egyébként sem járna össze veled, ha már nem érezné jól magát a társaságodban. Azért tesz/mond olyan dolgokat, amik neked jók, mert szeret, és azt szeretné hogy neked jó legyen.
Az meg, hogy a többi barátnőjével többet nevet...velük más a viszonya. Nem szorosabb, csak más. Sőt. Az ember hajlamos rá, hogy a haverokkal többet röhögjön, mint az igaz barátaival. Mert a haver csak olyan jóban-jóban kapcsolat, viszont az igaz barátság jóban-rosszban. Velük csak röhögcsél, míg az igazán fontos, mély dologkat veled ossza meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!