Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a barátom külön akar lenni?
Tipikus női ostobaság, már ne is haragudj. "már nem szeret" istenem...
Miért ne szeretne??!! Kell egy kis magánszféra, nem jó mindig a másik nyakán lógni, el fogod üldözni magadtól ezzel a mentalitással, nem lesz jó vége ha így folytatod. Hol a bizalom?
Sokk voltál neki, ennyi bőven elég volt neki belőled.
Most még azt kell tenned, hogy 2 hónapos kapcsolatnál nő létedre könyörögj egy faszinak, és azonnal megtagadom női mivoltomat:DD
Társfüggőség...na ja. Nem tudom mi lesz ezekkel az emberekkel házasság után, mikor a párjával kell aludni. Vagy már ez sem menő, nehogy megunják egymást? Kész agyrém.
Itt valami gond van, ha a másik sok, akkor napközben legyenek külön nem?
#6 Én arra lennék kíváncsi, mi lesz az olyan emberekkel, akik két éjszakát nem bírnak külön tölteni a párjuktól, mert hát a párunkkal KELL aludni, legyen elég, ha esetleg napközben külön vagytok...
Kérdező, nem kell túlmisztifikálni a dolgot. 2 hónap után együttélés szempontjából még elég idegenek vagytok egymásnak, nem vagytok hozzászokva a másikhoz, így pláne elég könnyen besokall az ember a sok sülve-főve együtt töltött nap után. Amúgy pedig az emberek jelentős részének - ha megteheti - időnként jól esik egy kis egyedüllét, akár több napra is.
Ma és holnap én is egyesül vagyok. Lányom nyaral. Párom otthon, a kutyám is ott hagytam nála.
Pihenni akarok és semmit nem csinálni!
Ő külön él, a házasság vagy az őszeköltözés sztm más.
Nem jó mindig a másik seggébe lenni.
Ettől függetlenül még szeretem a párom és hiányzik is.
N28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!