Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nem akar leszokni a fűről a barátom?
De, függő, nem, nem szokik le, se magától, se miattad.
Tudjuk, nem szakítasz, mert "szereted", és "egyébként" minden tökéletes.
Anyuci megengedte, akkor lehet. Hány éves vagy, 12?
Volt hasonlóval dolgom, ígérgetett, aztán hazudott, titkolózott, és mikor lebukott, neki állt feljebb, és én voltam a szemét.
Áldom az eget, hogy megszabadultam tőle.
Együtt vagy egy drogossal. Lesz ez még durvább is. Ráadásul a fűtől teljesen el fog hülyülni idővel.
Akarod ezt?
a füvezés pont olyan szívás, mint az alkoholizmus szerintem.
a fű személyiségváltozást okoz, tök más a füves énképe, mint a nem füvesé.
engem taszít, ismertem füveseket (jaaaj, alig szívok, de aztán simán elszívott egy-egy dzsoját minden nap, de volt 1 - 2 hét szünet, de aztán a mariskába úgy ugrott bele, mint szinkronúszó a medencébe - olyan áhítattal)
fúj, na nem. felmentik magukat, hogy ez gyógyító természetes anyag, de közben tökre mentális utazáson vesznek részt, amit imádnak - és ez bizony egy addikció.
szerintem pont olyan csöves dolog rendszeresen füvezni, mint reggelente egy péter-pál kétdekásért remegni a kisközértben.
az oké, hogy ritka alkalmakkor beleférhet egy lazulás, de rendszeresen?!
reméljük kinövi ezt a hülyeséget :) :)
biztos hogy csak 7végén van? ha csak akkor van, és te kéred, hogy ne csinálja, akkor miért nem állja meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!