3 éves fiam nem akar a pelusról leszokni. Mit csináljak?
Figyu, nekem lányom van, de 3 éves kora előtt figyelemre sem méltatta a bugyit, bilit, szűkítőt. Tavaly szeptemberben kezdte az ovit, júliusi születésű egyébként. Szóval tavaly ilyenkor már én is be voltam feszülve hogy mi lesz, nem lesz szobatiszta szeptemberre. Még kérdést is írtam ki én is.
Aztán júliusban szinte egyik-napról a másikra pisiszobatiszta lett a délutáni és esti alvásnál is. Tulajdonképpen nálunk az volt a kulcs, hogy hiába ültettem bilire valahogy akkor sosem kellett neki, egyszer meg úgy kaptam el, hogy pont kellett neki, belepisilt volt nagy csodálkozás, taps, örömmámor. Tetszett neki, hogy belepisilt és onnantól ment a dolog.
A kakát viszont még fél évig a bugyiba nyomta bele, nem tartotta vissza, de nem is szólt. Szóval oviba már úgy járt, hogy a kaka még a bugyiba ment, de az oviban sosem kakált. Ez végül úgy oldódott meg, hogy karácsonyra nagyon szeretett volna egy bizonyos játékot és megígértük neki, hogy meglesz, ha bilibe kakil. Így lett, megkapta.
Szóval, tudom, hogy nehéz de tényleg én is csak azt tudom mondani, hogy türelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!