Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar elvenni a párom?
Figyelt kérdés
Már 7 hónapja együtt vagyunk, én 22, ő 25 éves.
Már nagyon ideje lenne.
Mindennap erre gondolok.
Sose hozta még fel az esküvő témát!
De azt mondja szeret!
Mi baja lehet?
2020. szept. 14. 20:22
1/12 anonim válasza:
Hú. Én 20 évesen házasodtam és 6 hónap után volt lánykérés, de még nekem is túlzás, amit csinálsz. Nyugodj meg, élvezd a szerelmet, aztán majd jön minden a maga idejében.
2/12 anonim válasza:
7 hónap után????? Elég nagy butaság lenne.
3/12 peca1000 válasza:
Min. 2 év együttélés után várható el ilyesmi.
7 hónap az nagyon kevés idő. Nehogy számonkérd rajta, mert elíjesztheted
5/12 Noren1989 válasza:
Őőő...kamu. Valami jobbat kérek vacsoràra.
6/12 anonim válasza:
22 évesen hova sietsz? Nagyon ráértek ezen még gondolkodni is, nemhogy megtenni, még nem is igazán ismeritek egymást.
8/12 anonim válasza:
Troll.
7 hónap az semmi. Pláne ilyen fiatalon. Még meg sem ismertétek egymást rendesen.
10/12 anonim válasza:
7 hónap és nem akar elvenni? Basszus te szegény. :( Más ilyenkor már a 3. gyereket szüli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!