Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miert hasonlitjak ossze a butorszerelest meg a funyitast a fozessel?

Figyelt kérdés

Mindig ezzel dobaloznak, ha arrol van szo, hogy ok miert nem akarnak fozni.

Az nem tunik fel nekik, hogy nem mindenkinek van kertje, telen nem kell fuvet nyirni, butort se szerelsz jobb esetben naponta, fozni meg legalabb 2 naponta igen.

2020. szept. 16. 15:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
44%

10.

Ez igaz. De akkor nekem se legyen kötelező a szerelés meg barkácsolás adott esetben, mert egyrészt teljes szívemből gyűlölöm és mégcsak nem is megy jól (jelenleg egy régi haverom kérem meg ilyesmikre, cserébe ő is engem más szívességekre) - mert az "férfimunka" állítólag. Komolyan inkább főzök, mint "szerelek" főzni jó, nem nehéz, sokkal kellemesebb, mint kalapálgatni meg fúrni meg ilyenek. A hideg kiráz tőle.

2020. szept. 16. 16:31
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
11: ne legyen kötelező, nekem ezzel semmi gondom. Én pl. simán összerakok egy ikeás polcot, gondolom más nők is képesek rá.
2020. szept. 16. 16:33
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
De jó egy "boldog" kapcsolat ahol azon megy a huzavona, cirkusz hogy ki milyen házimunkát NE csináljon, a helyett hogy egymásnak segítenének, beosztanák.
2020. szept. 16. 16:39
 14/21 anonim ***** válasza:
33%

"Komolyan inkább főzök, mint "szerelek" főzni jó, nem nehéz, sokkal kellemesebb, mint kalapálgatni meg fúrni meg ilyenek. A hideg kiráz tőle."

Ezzel semmi gond. Én nem várom el, hogy férfi ezermester legyen. Különben is jobb a profi munka, mint az amatőr.

2020. szept. 16. 16:45
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
13: a beosztás valahol arról is szól, hogy figyelembe vesszük, ki mit szeret vagy nem szeret csinálni. Nálunk pl mindketten végzünk házimunkát. De a férjem nem takarít fürdőszobát, wc-t, nem húz ágyat, nem pucol ablakot. Én nem pucolom ki a hűtőt, nem válogatom a szelektívet, nem húzom ki a kukát a ház elé, nem nyírok füvet. Egyszerűen azért, mert amit nagyon utál valamelyikünk, azt inkább a másik csinálja. Kölcsönösen persze. Amit mindketten utálunk (teregetés - a világból kifutunk tőle :D), azt megcsinálja az, aki épp ráér nyilván, de alapvetően igyekszünk úgy megoldani, hogy minél kevésbé legyen szar a házimunka. Ez miért olyan nagy gond?
2020. szept. 16. 16:46
 16/21 anonim ***** válasza:
#15 ezzel így nincs gond, mert közös, kölcsönös megegyezésen alapul ki mit csinál. A gond ott van ha felek nem tudnak kölcsönösen megegyezni és átcsap követelőzésbe, akaratoskodásba, vagy valamelyik fél úgy érzi ő többet vállal a másiknál / a másik szándékosan alibizi a közös felelősségvállalást/terhek megosztását. Tudod hányszor hallják a párterapok amikor az adott pár a házimunka terén meglévő sérelmeit vágja egymás fejéhez?
2020. szept. 16. 16:54
 17/21 anonim ***** válasza:
7%
Hát pld én másodállásban asztalos vagyok.Nem a tv előtt sörözgetéssel múlatom a szabadidőmet.Most raktam össze egy kerti garnitúrát tömörfából.Nagyjából a szélezéstől kezdve a gyalulásig,méretreszabásig,csapolásig(pld1 széken van 36),csiszolásig,ragasztás,vasalat 70 munkaórám van benne.Abból elfőzögetsz 2hónapig drága!
2020. szept. 16. 17:01
 18/21 anonim ***** válasza:

Nem egészen értem a kérdést. Most a pasikról úgy általában van szó?

"Az nem tunik fel nekik, hogy nem mindenkinek van kertje, telen nem kell fuvet nyirni, butort se szerelsz jobb esetben naponta, fozni meg legalabb 2 naponta igen." Gondolom akinek nincs kertje, az nem mondja azt, hogy a főzés helyett füvet nyír.

Azt sem értem, hogy miért baj, ha nem akar valaki főzni? Szerintem egészen addig nem baj, ha valaki nem akar főzni, amíg egyébként jól meg tudja osztani a házimunkát a párjával. Pl. a pasi nem akar főzni, ezért a nő főz, ellenben a pasi mondjuk kitakarít, elmosogat, lenyírja a füvet, ha van kert stb.

2020. szept. 16. 19:39
 19/21 anonim ***** válasza:

18#Én se értem.Feletted leirtam kb ugyanezt,csak ész kell,hogy felfogja valaki.

Ha én otthon +ban dolgozom a családért,akkor ne kelljen már levest főznöm még este 7-8kor,mikor a mühelyben végeztem.Ugye evidens,hogy a munka meg van osztva.Cserélni ugye nem tudnánk,mert akkor egy büdös állat lennék,aki az asszonyt a műhelyben dolgoztatja!Îgy marad számára a főzés,a házimunka sokak bánatára ezekszerint a pontozást nézve.

2020. szept. 16. 19:49
 20/21 anonim ***** válasza:
Nekem 40 év alatt soha nem kellett a konyhában ténykednem....bár volt hogy egy rántottát megcsináltam, az még most is menne. A konyha nem az én terepem, éppen azért mindig olyan nőt választottam direkt magam mellé aki szeret és tud is főzni. Olyan nővel én nem élnék együtt aki azzal kezdené hogy nem tartja rendben a lakást és nem tud főzni, mert ez nem az ő dolga. Jó kérdés hogy akkor mire vagyok én képes férfiként? Mondjuk megveszem a komplett ruhatárát, elviszem szórakozni és büszkén mutatom hogy az én csajom és mellesleg felépítem a házat amiben élünk. Ez 2 ember közötti megállapodás kérdése, ha a feladatokat meg tudjuk osztani úgy, hogy mindenki elégedett, akkor nincs balhé.
2020. szept. 16. 20:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!