Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társadalom többsége miért elnéző a prostituáltakkal szemben?
Azokat a nőket (?) akikről tudom hogy prostituáltak, vagy korábban voltak azok, teljesen elfogadja a környezete. Rendes párkapcsolatuk van, egyes esetekben már család is. Jól fizető komoly állásuk lett, széles baráti kör, közösségi oldalakon népszerűek, stb.
Nyilván tudni róluk, hogy mit csináltak (mert pl arccal hírdettek) mégis olyan mintha meg sem történt volna. Én ilyen személyekkel, akiknek semmi erkölcsi tartásuk, eladták az emberi méltóságuk, még egy légtérben sem lennék szívesen, nemhogy járjak velük, vagy a barátnőim legyenek. Másokat ez miért nem zavar?
Te is egy ócska véglény vagy még mindig.
Amúgy ki a franc kérdezne olyat az anyjától, hogy hány emberrel feküdt össze 20-onévesen? :D
Amúgy ki a franc kérdezne olyat az anyjától, hogy hány emberrel feküdt össze 20-onévesen? :D
Jó ez túlzás, de olyat már simán szoktak, hogy pl fiatalon meddig tartottak a komoly kapcsolataid, az első szerelmeddel való együttlét, hogyan ráztad le a rád nyomuló pasikat, stb.
Válasz: sehogy riherongy véglény voltam kislányom, vagy pedig a hazugság. Kiábrándító.
Ezekre a kérdésekre szerintem egy prostinál is van válasz anélkül, hogy hazudna.
Neki is lehetett kapcsolata előtte/utána, neki is volt első szerelem, első szex (vszeg nem szűzen lett prosti).
Ha szeretetben nevelte fel, és normális gondolkodásra tanította, akkor nem teszi tönkre.
Egy hozzád hasonló már annál inkább tönkretesz gyerekeket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!