Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha 1,5 év után a párom kezd "besokallni" az óvszer miatt?
Azért ebbe a kategóriába írtam, mert ez számomra már inkább párkapcsolati problémának számít. Párommal 1,5 éve vagyunk együtt és egyre többször pedzegeti, hogy nem szereti óvszert, mert nem érez benne rendesen és nem olyan intim az együttlét. Tudja, hogy tablettát viszont nem vagyok hajlandó szendi. Gyerek kész "öngyilkosság" lenne, gondok voltak az egyetemmel így is, még a szüleim tartanak el, szóval az szóba se jöhet.
Mi lehet a jó megoldás erre a helyzetre? Szeretem és nem szívesen szakítanék ilyen miatt, de ha nem tudunk dülőre jutni ebben a kérdésben, mivel ez nagyon nem mindegy a jelenlegi élethelyzetemben, akkor megfontolom azt is.
Ha ez ennyire nagy baj neki, akkor szakíts. Mi 5 éve vagyunk együtt, az elejétől gyógyszert szedtem. Pár hete elegem lett a hangulatingadozásokból, a libidóm alacsonyságából és abba hagytam. Spirált soha nem tetenék fel, a többi módszer meg nem megbízható. Maradt a gumi. A vőlegényemet nem zavarja. Felfogta, hogy az egészségem fontosabb.
Amúgy a csávó el is köttetheti magát, miután lefagyasztott pár adag cuccot. Ja, hogy ez drasztikus? A nőket éveken keresztül hormonokkal tömni talán nem az? Mondd meg egyenesen a férfinek, hogy vagy gumi, vagy heló.
Ha ennyit nem jelentesz neki!!
Nem egy orbitális kérés..
bezzeg ha terhes maradnál mert rá hallgatsz azt hiszem ő lökdösne kaparásra elsőként..
Ezért hidd el nem kár ha úgy otthagyod a pic@ba! Meg is érdemli!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!