Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, ha 1,5 év után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha 1,5 év után a párom kezd "besokallni" az óvszer miatt?

Figyelt kérdés

Azért ebbe a kategóriába írtam, mert ez számomra már inkább párkapcsolati problémának számít. Párommal 1,5 éve vagyunk együtt és egyre többször pedzegeti, hogy nem szereti óvszert, mert nem érez benne rendesen és nem olyan intim az együttlét. Tudja, hogy tablettát viszont nem vagyok hajlandó szendi. Gyerek kész "öngyilkosság" lenne, gondok voltak az egyetemmel így is, még a szüleim tartanak el, szóval az szóba se jöhet.

Mi lehet a jó megoldás erre a helyzetre? Szeretem és nem szívesen szakítanék ilyen miatt, de ha nem tudunk dülőre jutni ebben a kérdésben, mivel ez nagyon nem mindegy a jelenlegi élethelyzetemben, akkor megfontolom azt is.

2020. szept. 5. 18:36
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
23%
30. A hőmérőzés kb 10mp és azelőtt kell csinálni, mielőtt kikelsz az ágyból. Ott van az éjjeli szekrényen és párom már adja is a számba reggel, ha nyomkodom a szundit, megméri, elrakja, aztán majd beírom. Ha rohanásban vagyok, akkor sem gond. A többit lehet napközben is nézni, többször is, nagyon gyorsan megvannak, rutin. És pluszba tök jó, mert párom is teljesen tisztában van a ciklusommal, és tök megértő, mikor tudja, hogy pár napon belül meg fog jönni stb.
2020. szept. 5. 19:30
 32/43 anonim ***** válasza:
52%
Hőmérőzés? Mi lesz még, cigány kártya?
2020. szept. 5. 19:33
 33/43 anonim ***** válasza:
46%
#32 Ez bíztatóan hangzik, azt gondoktam sokkal macerásabb. Még annyi, hogy ez rendszertelen ciklusnál is működőképes (van mikor 25, van mikor 37 napon jön meg) vagy neked mindig pontosan 23-28 nap között jön meg?
2020. szept. 5. 19:35
 34/43 anonim ***** válasza:
25%
33. nagyobb hatékonyságú, mint az óvszer. Nem én találtam ki, vizsgálták, hogy hányan esnek teherbe vele..
2020. szept. 5. 19:35
 35/43 anonim ***** válasza:
75%

A megszakításos módszer tényleg nem “védekezés”, de ha nem hallottál még a tudatos családtervezésről, akkor néz utána mert az viszont baromi hasznos és hatásos, ha az ember jól csinálja.

Egyébként nem csak védekezés szempontjából hasznos, hanem azért is, ha később majd gyereket akarsz, akkor annyival jobban fogod ismerni a testedet, fogod tudni, mikor legopcionálisabb az együttlét terhesség szempontjából. Vannak napok a ciklus során, amikor 0 százelék a teherbeesés, de természetesen ez idő, mire kiismered magad hőmérőzéssel meg ilyesmi, szóval ezzel a módszerrel nem fogjátok egyhamar letenni a gumit.

Egyébként helyes, hogy nem hagyod magad rábeszélni a tablettára (én is ellene vagyok :D). Ha ilyen miatt képes szakítani vagy nem hagyja abba az akadékoskodást, akkor az elég gáz.

A Pharmatex kb. annyit ér mint a megszakításos módszer, ami megint olyan, hogy valakinél 25 évig beválik, valakinél meg nem (én is így csúsztam be a szüleimnek).

A gyűrű meg társai elég macerásak, esetleg a pesszárium után nézz utána.

Talán az óvszer váltása megoldhatná a dolgot, azért az ultravékony változatok mellett szerintem el lehet boldogulni. Szerintem különben ez kicsit kényeskedés is a párod részéről.

22/L

2020. szept. 5. 20:20
 36/43 anonim ***** válasza:
9%

Csomagolj,vagy amit akarsz.

Mi nem használunk óvszert,és ez így is marad.

Nem is megyek bele a koton vs koton nélküli háborúba,mert nem érdekel.

És volt már kérdés is, csak xolok!!

2020. szept. 5. 20:32
 37/43 anonim ***** válasza:
59%

Kérdező!

Egyszerű a dolog. A KSH szerint, manapság átlag 20M+ egy gyerek felnevelése, az első szakmáig.

Mond meg a srácnak, hogy ha letesz egyben, 20M-t. A leendő babának, akkor mehet gumi nélkül. Ha nem, akkor csórónak nem kockáztatsz.

2020. szept. 5. 20:44
 38/43 anonim ***** válasza:
89%

Fu de szánalmas egy alak lehet, a hideg ráz az ilyenektől. Nehogy behodolj neki és tönkre tedd magad a gyógyszerrel, tényleg nagyon sok mellékhatasa van, ami nem egyenértékű azzal, hogy a kényes kis pöcörőjének egy kicsit rosszabb gumiban...

Más védekezés sajnos nem olyan biztonsagos, vagy nem ajánlott szülés előtt (pl. Spirál).

Ha mást nem, hát keressen valami nőt aki hagyja neki gumi nélkül.

2020. szept. 5. 20:50
 39/43 anonim ***** válasza:
85%

Hm. Mi a 8 év alatt kb

-fél-1 évig gumi.

-1 év után fogamzásgátló úgy 5 évig.

-5. évtől letettem és újra gumi

- kb 3 hónapra - MÁS OKOKBÓL- sajna újra kellett a fog.gátló tabletta: szétcseszte a szervezetm, szóval innentől marad a gumi.

Páromnak SEMMI baja a gumival, érez is rendesen, és talán kicsit tovább is bírja benne.. Tény, hogy bele lehet funti xar gumiba, de azért ennyire nem hiszem, hogy befolyásolja a dolgokat..

Viszont az tuti, hogy a párom a 8 év alatt soha nem erőltette rám egyiket vagy másikat: azt mondta mivel a fog.gátlót én szedem, ez legyen az én döntésem, neki a gumival sem volt soha baja..

2020. szept. 5. 20:51
 40/43 anonim ***** válasza:
89%
Elég szomorú, hogyha a pasi nem akar gumit, akkor a nő szivjon a fogamzásgátló szornyusegekkel.. Tabletta a hormonrendszered teszi tonkre talan, a huvelybe felnyomhato sz@rok meg total bizarrak meg minden. Baratnom hasznalt anno spiralt hat hagyjuk is mit szenvedett miatta.
2020. szept. 5. 21:03
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!