Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, ha 1,5 év után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha 1,5 év után a párom kezd "besokallni" az óvszer miatt?

Figyelt kérdés

Azért ebbe a kategóriába írtam, mert ez számomra már inkább párkapcsolati problémának számít. Párommal 1,5 éve vagyunk együtt és egyre többször pedzegeti, hogy nem szereti óvszert, mert nem érez benne rendesen és nem olyan intim az együttlét. Tudja, hogy tablettát viszont nem vagyok hajlandó szendi. Gyerek kész "öngyilkosság" lenne, gondok voltak az egyetemmel így is, még a szüleim tartanak el, szóval az szóba se jöhet.

Mi lehet a jó megoldás erre a helyzetre? Szeretem és nem szívesen szakítanék ilyen miatt, de ha nem tudunk dülőre jutni ebben a kérdésben, mivel ez nagyon nem mindegy a jelenlegi élethelyzetemben, akkor megfontolom azt is.

2020. szept. 5. 18:36
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
34%

19.

https://www.youtube.com/watch?v=f64Kml3adQ4

https://www.youtube.com/watch?v=TXgrHSmY4f0

Emellett még van egy csomó vidije fent, amik a témában készültek. Elég hosszúak és magyarázósak, de ez azért van, mert tinikortól kezdődően mindenkihez szól.

2020. szept. 5. 19:09
 22/43 anonim ***** válasza:
23%
#22 Köszi, Janka videóit szoktam nézni, de konkrétan az érdekelne, hogy neked mi vált be, mire váltottál.
2020. szept. 5. 19:13
 23/43 anonim ***** válasza:
3%
megértem a pasid teljessen, óvszerbe élvezhetetlen.sose dugnék abba.f
2020. szept. 5. 19:14
 24/43 anonim ***** válasza:
87%

Férfi sterilizációs műtét, vagy önmegtartóztatás.

#4 Érdekes vélemény. Személy szerint úgy vagyok vele, hogy vagy vasectomia, vagy gumi, vagy használom inkább a vibrátoromat. Aki meg ilyen érzelmi zsarolós dumákkal jön, az kereshet új barátnőt magának. :)

2020. szept. 5. 19:16
 25/43 anonim ***** válasza:
83%
Még mindig várom a választ arra, hogy a gumin kívül, mi véd a nemi nyavajáktól?
2020. szept. 5. 19:17
 26/43 anonim ***** válasza:
90%

Egyszerű :)

A pasi a fürdőben kiveri magának, a csaj meg iszik az ágyban egy forró csokit 😃

2020. szept. 5. 19:19
 27/43 anonim ***** válasza:
56%

Magmegtartas

Ez elvileg ugyan annyira ved a terhessegtol mint a gyogyszer

2020. szept. 5. 19:21
 28/43 anonim ***** válasza:
25%

26. Semmi. De b@sszus.. 1,5 éves monogám kapcsolat. Hagy ne legyenek már nyavalyák. Nem arról van szó, hogy egy lebújban ágybabújik valaki random csávóval...

23. Én elvégeztem a tanfolyamát is, és követem a ciklusom. Minden nap reggeli hőmérőzés, méhnyaknyák, hüvelyváladék figyelése, meg én az egyéb tüneteimet is szoktam naplózni. A termékeny napokon (de ez ugye csak havi 1 hét) mi is óvszert használunk, mert a méhszájsapka nekem kényelmetlen volt, a helyi spermicid cuccokban meg nem bízunk eléggé. Max az ovut követő 4. napon, amikor még ilyen nagyon határeset, hogy meg tudna termékenyedni, ha nagyon akarna, és mivel fiatalok vagyunk, nagyobb valószínűséggel meg is történne :D

2020. szept. 5. 19:24
 29/43 anonim ***** válasza:
78%
#29 Én is szemezek egy ideje ezzel a tanfolyammal, de igazság szerint félek, hogy valami hiba csúszik a gépezetbe és mégis teherbeesek. Milyen egyéb tüneteket szoktál naplózni? Nem fárasztó ennyi mindent naponta megvizsgálni (gondolok itt a reggeli rohanásra a munkába)?
2020. szept. 5. 19:28
 30/43 anonim ***** válasza:
86%

Dobnám ki a p*csába az ilyen pasit. Nehogy már ennyit ne bírjon ki, ha állítólag szeret. Miért én mérgezzem magam mindenféle gyógyszerrel és tegyem tönkre a testem? Ja, amúgy nem is használhatok gyógyszereket, szóval itt a helyzet problem solved, mert aki nem tudja elfogadni, annak ajtó van. :D

Meg már annyi fajta óvszer van, ami bónusz örömet okoz, meg mittomén, szóval szerintem ez nem vesz le az örömökből. Én, mint nő tudtam élvezni és eddigi párjaimnak sem okozott gondot. Sőt. Ők kezdték, hogy az legyen, mert nem akarják, hogy tönkretegyem magam minden szarral. (Naptárazás meg ilyenek meg nálam nem játszanak, mert full rendszertelen havivérzésem van... )

2020. szept. 5. 19:29
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!