Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, ha 1,5 év után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha 1,5 év után a párom kezd "besokallni" az óvszer miatt?

Figyelt kérdés

Azért ebbe a kategóriába írtam, mert ez számomra már inkább párkapcsolati problémának számít. Párommal 1,5 éve vagyunk együtt és egyre többször pedzegeti, hogy nem szereti óvszert, mert nem érez benne rendesen és nem olyan intim az együttlét. Tudja, hogy tablettát viszont nem vagyok hajlandó szendi. Gyerek kész "öngyilkosság" lenne, gondok voltak az egyetemmel így is, még a szüleim tartanak el, szóval az szóba se jöhet.

Mi lehet a jó megoldás erre a helyzetre? Szeretem és nem szívesen szakítanék ilyen miatt, de ha nem tudunk dülőre jutni ebben a kérdésben, mivel ez nagyon nem mindegy a jelenlegi élethelyzetemben, akkor megfontolom azt is.

2020. szept. 5. 18:36
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
85%
Mi a szart szeretsz benne? Hisztikirálynő a pasas. A szex ezzel jár. De tipik, hogy neked kell elintézni. Részéről csak az óvszer jöhet szóba, ő ezt passzolja, innentől a te dolgod, hogy milyen hormonnal vagy beültetett drótdarabbal, de magadba engedd a getzijét.
2020. szept. 5. 18:50
 12/43 anonim ***** válasza:
88%
köttesse el ő magát, ha ennyire szenved
2020. szept. 5. 18:53
 13/43 anonim ***** válasza:
89%
Nem is mi bőgünk, hogy nincs pasi, de ezek szerint annyira mégsem kell nő, hogy óvszerben dugjatok.
2020. szept. 5. 18:56
 14/43 anonim ***** válasza:
80%

Ez a pasi kuka.

Egy FÉRFI, nem qúr gumi nélkül. Nem kell sem kankó, sem Jankó.

2020. szept. 5. 18:58
 15/43 anonim ***** válasza:
77%

1.: Gumin kívül mi véd a betegségektől? A hypos sikosító?

2.: Valaki mindig be szokta dobni a "Kiszakadhat a gumi." dolgot. De hogyan? Mitől? Jó, én nem kínai gagyit veszek, nem is a tömlős sajt csomagolását használom, és nincs is tüske a farkam végén.

2020. szept. 5. 19:02
 16/43 anonim ***** válasza:
35%
én nő vagyok, nem szedek tablettát és nem óvszerrel védekezem. Mégsem esek teherbe mert sok más egyéb megoldás is van, csak tájékozódni kellene... nem pedig lepontozni a másikat. Egy monogám 1,5 éves kapcsolatban mi a francért ne lehetne elhagyni az óvszert.. gondolom nem fognak egymástól semmit összeszedni, nem?
2020. szept. 5. 19:02
 17/43 anonim ***** válasza:
88%

Először is tény, hogy gumi nélkül kellemesebb az együttlét a férfiaknak. Viszont rengeteg nő nem alkalmazhat hormontartalmú fogamzásgátlást. Ha mégis elgondolkoznál rajta, első körben trombózishajlamot kellene vizsgálni, de ezzel sem tudsz 100%-ra menni. Tesómnak pl trombózisa lett 3 hónap után, kismillió vizsgálat, tönkrement a lába, és már repülőre sem ülhet.

Ha változatlanul nem szeretnél tablettát, világosítsd fel a párodat, milyen mellékhatásai vannak/lehetnek: pl hüvelyszárazság, kiújuló hüvelygomba, libidó nullára esése, később esetleg meddőség, stb. Egy férfi barátomnak meséltem róla, neki pl fogalma sem volt, miket okozhat, 30 éves létére.

Én szintén nem szedhetek, csak a gumit vállalnám be, mást nem tartok elég biztonságosnak. Ha ezt a párom nem tudná elfogadni, és fontosabb lenni neki az ő szex alatti minimálisan nagyobb komfortérzete, mint az én egészségem, elbúcsúznék tőle, hiszen egyértelműen nem szeretne. Ha valaki szeret, el fogja fogadni a döntésed.

A kommentelőknek pedig üzenném, hogy spirált elsősorban szülésen túlesett nőknek szoktak ajánlani.

2020. szept. 5. 19:03
 18/43 anonim ***** válasza:
63%
#17-es leírod, hogy mivel védekeztek? Én is váltanék óvszerről valami más hormonmentes módszerre.
2020. szept. 5. 19:04
 19/43 anonim ***** válasza:
82%
A férjemmel óvszerrel védekezünk 10 éve, ő ragaszkodik hozzá, azt mondja enélkül túl hamar elmenne...Én emellett szedek fogamzásgátlót, de csak mert széppé teszi a bőröm, nem fáj a mensim és egy csomó pozitív hatása van számomra....
2020. szept. 5. 19:07
 20/43 anonim ***** válasza:
85%

"Egy monogám 1,5 éves kapcsolatban mi a francért ne lehetne elhagyni az óvszert.. gondolom nem fognak egymástól semmit összeszedni, nem?"

Ha valakinek az adja a legnagyobb megnyugvást? Élvezet lehet stresszelve hagyni, hogy megdugjanak, és imádkozni, hogy ne ess teherbe, csak mert a másiknak nem kényike a gumi.

2020. szept. 5. 19:08
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!