Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátom egy közösségi oldalon úgy köszöntött fel valakit ma, hogy boldog névnapot királylány és nem nekem van névnapom?
Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 17:21
21/25 A kérdező kommentje:
Már mindegy mert szakítottunk , eldobott ráadásul telefonon nem tudom mit tegyek
2010. aug. 5. 23:43
22/25 xszemyx válasza:
Sajnálom. Próbálj meg emelt fővel járni és nem letörni, ha szakított veled annak ellenére hogy most nehéz helyzetben vagy, akkor meg sem érdemel... Higgy nekem, ne pazarold rá az idődet, keress inkább olyan partnert akit TE érdekelsz egyedül, megbecsül és szeret. Amilyen helyzetben pedig most vagy egyszer véget ér, csak fel a fejjel :)) És ne csinálj hülyeséget. Jó legyél !!
23/25 A kérdező kommentje:
Igyekszem uralkodni az érzéseimen, nem sírni , de a feszültséget ki kell valahogy engedni, jobb lesz idővel bízom benne én is és köszönöm :(:)
2010. aug. 6. 12:58
24/25 xszemyx válasza:
Sírni nem szégyen, az a legjobb feszültséglevezető (legalábbis számomra), szóval ha jól esne sírj nyugodtan, csak ne mélyedjen ez a negatív érzelem (pl depresszióba) am mennyi idős vagy ?
25/25 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok
2010. aug. 6. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!