Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem köszöntött fel nőnapkor. Fiúk, nálatok ez mit jelent?
A párommal 7 hónapja vagyunk együtt. Nagyon szeret (állítása szerint) az ideje nagy részét mégsem velem kettesben tölti, hanem ha ott vagyok akkor is mindig elfoglalja magát a saját dolgaival. Tegnap, nőnapkor mégcsak fel sem köszöntött.
Az anyukáját felköszöntötte (ezt az anyukája mesélte) de nem vett virágot pedig egy százasért kaphatott volna a helyi virágárusnál. Állítása szerint nincs pénze. Erre legalábbis mert cigire, motoralkatrészre stb-re van.
De még szóban sem köszöntött fel. Az pedig nem kerül pénzbe.
Annyit tudok, hogy( legalább is nálam) úgy működik a dolog, hogy aki fontos, akiért odáig vagyok azt soha semmilyen körülmények között nem felejtek el..mindig veszek ajándékot, felköszöntöm,meglepem..mindig( ha szerelmes vagyok) szóval ebből kiindulva + anyukáját nem felejtette el..hát semmi jót nem jelent sajnos.
Nálam speciel azt jelentené, hogy már csak úgy vele vagyok, de már nem szeretem csak a megszokás...
28/F
Elsőnek: Tudta hogy nekem fontos mivel mondtam neki. Valentin napot én sem szeretem meg hasonló hülyeségeket de a nőnap és anyák napja az két olyan dolog amivel a tiszteletet és szeretetet fejezed ki
Második: Köszi a választ :S Sajnos én is ettől félek :S
Várok még válaszokat!
Nem olyan egyszerű elhagyni valakit akit nagyon szeretsz.
A ma estét még megvárom. Elvileg elmegyünk (kivételesen kettesben) valahová. Bejön értem autóval és elmegyünk kicsit.
Ha ez az este is balul sül el, akkor tényleg átgondolom a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!