Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket hogyan köszöntött fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket hogyan köszöntött fel a párotok nőnapon? Ez mennyire gáz?

Figyelt kérdés

Párom előző este csinált szendvicset reggelire, abból é is ettem 1et, illetve kaptam egy energiaitalt (amit az anyja vett, cukormentes Hell, szóval ritka).

Aztán beértünk a városba, egy étterem ablakában meglátta, hogy nőnapi vacsora. Akkor mondta, hogy ja, tényleg, boldog nőnapot. Illetve hogy most csak ebédre van pénze, ajándékot nem tud venni.

Utána senkit nem köszöntött fel, még szóban sem, nekem este újra mondta, mikor odaült mellém, és látta, hogy fb-on ki van téve egy haveromnak egy rózsa képe, és mellé, hogy boldog nőnapot minden hölgynek.

Szerintetek ez gáz, hogy csak így köszöntött fel? Mondjuk a tavalyihoz képest jobb, akkor még szóval sem köszöntött, de egy másik csajnak, akinek udvarolt, bonbon-t vett.

Ehhez képest én idén vártam volna valami kis apróságot, de tudom, hogy nincs pénz.

Szerintetek?

2011. márc. 9. 10:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nem mások véleménye számít. Ez a kettőtök kapcsolata. Neked kell tudnod hogy neked gáz-e vagy sem. Örülj hogy egyáltalán veled volt.

Bár én kaptam a barátomtól virágot,de mindketten otthon voltunk betegen, és őt anuykája csak 20 percre engedte ki, így alig láttam, és mivel torokgyuszija van és nekem is azom van, nem akartuk még jobban megfertőzni egymást, ezért még megcsókolni se tudtam :/ Nekem az mindennél nagyobb ajándék lett volna ha vele tudok lenni rendesen, mint hogy 'ciki-e hogy csak szóba köszöntött fel' dolognál.

És mint mondtam: igen én kaptam virágot De ha választhattam volna, hogy virág vagy csók. A csókot választanám :)

2011. márc. 9. 10:08
 2/13 anonim ***** válasza:
Hát az én párom tavaly annyit mondott boldog nőnapot. Pár nap elteltével nem bírtam magamba tartani, hogy mennyire rosszul esett, hogy csak így odalökte oszt csá. Na most vett egy csokor jácintot, és kaptam mellé 2 fajta csokit. Mondta, hogy nem tudta, hogy nekem ez fontos, így engem felköszönt ő sem senki mást, még a hugát sem. Kicsit fura nekem, hogy így áll hozzá, de örölök hogy miattam azért megerölette magát egy virággal.
2011. márc. 9. 10:08
 3/13 anonim válasza:

engem sehogy !de nem csinalok ilyenekbol problemat FERFIAK ENNYI!

:)

2011. márc. 9. 10:11
 4/13 anonim ***** válasza:
Elspő vagyok. Hát én ezt nem értem : D bár jól esett a virág. Nagyon is. De én nem akarom hogy rám költse a pénzét. Amikor megkaptam tőle akkor is mosolyogva mondtam neki, hogy 'jaaaj. ne legyél már ilyen aranyos :)' persze megmondtam neki hogy köszönöm, nagyon szép és nagyon örülök neki: D de virág nélkül is meglettem volna. Ha őv elem van :)
2011. márc. 9. 10:12
 5/13 A kérdező kommentje:

Első: mivel együtt élünk, így nálunk már nem anyum vagy anyuja parancsol. És ősszel átestünk pár dolgon, ami miatt jogosan kérdezem, hogy ennyivel szemet hunyjak-e felette.

Ő nem ad nekem más napokon sem semmit, ha szóba hozom már csak röhög rajta. Én meg képtelen vagyok lenyelni, hogy a másik lány bonbont kapott nőnapra, én akkor semmit, most legalább szóban felköszöntött.

És ő ezt tudja, mondtam már neki, de nem foglalkozik vele. Azzal érvel, hogy mindig együtt vagyunk. Pedig ha megerőltetné magát, akkor itt van 1 bolt 7 percre, egy csokinak is örülnék, és neki vannak lyukas órái, van, hogy időm sincs szünetben sem lejönni hozzá.

2011. márc. 9. 10:16
 6/13 anonim ***** válasza:
megint első vagyok. Akkor nem értem. Ha együtt éltek biztos szeret, de akkor enm értem hogy miért nem érdekli az, hogy ez neked fontos :/ azt hiszem ezen már nem nagyon lehet javítani, mert azt tanácsolnám beszélj vele erről, de mivel tudja és mondtad is hogy 'csak röhög' azthiszem ezzel nem lesz megoldva.
2011. márc. 9. 10:24
 7/13 A kérdező kommentje:

Ebbe inkább ne menjünk bele, mert ha leírnám az egész sztorit, akkor a téma át menne abba, hogy minek vagyok akkor még vele?

Szóval maradjunk annyiba, hogy elégedjek-e meg ennyivel, vagy tegyem szóvá vmikor, hogy azért mégis...?

2011. márc. 9. 10:42
 8/13 anonim ***** válasza:
mivel most épp nem tudunk találkozni, küldött neten képeslapot, de ez így is több, mint amire számítottam, mert a nőnapot sosem tartottam számon mint ünnep:)
2011. márc. 9. 11:23
 9/13 anonim ***** válasza:
én úgy vagyok vele, hogy oké, hogy nincsen pénze, de egy tábla csoki vagy egy száll virág, egy szebb képes lap...ezek mind 200 forintba kerülnek, ami igazán nem összeg. Szerintem ennyit megérdemelsz nőnapon, ez csak egy apró figyelmesség...
2011. márc. 9. 12:05
 10/13 anonim ***** válasza:

Ha nincs pénze, legalább lophatott volna pár szál virágot:D

Ha zavar, akkor beszéld meg vele mindenképpen, mert különben csak magadat fogod emészteni miatta. Azse baj ha kiröhög miatta, de legalább kiadod magadból. Hidd el jól fog esni. Persze nem azt mondom, hogy ez miatt harapd le a fejét, mert egy veszekedést tuti nem ér meg az egész. Csak higgadt körülmények között mondd el neki a véleményed és, hogy neked milyen rosszul esik, hogy nem gondol az érzéseidre.

2011. márc. 9. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!