Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket hogyan köszöntött fel a párotok nőnapon? Ez mennyire gáz?
Párom előző este csinált szendvicset reggelire, abból é is ettem 1et, illetve kaptam egy energiaitalt (amit az anyja vett, cukormentes Hell, szóval ritka).
Aztán beértünk a városba, egy étterem ablakában meglátta, hogy nőnapi vacsora. Akkor mondta, hogy ja, tényleg, boldog nőnapot. Illetve hogy most csak ebédre van pénze, ajándékot nem tud venni.
Utána senkit nem köszöntött fel, még szóban sem, nekem este újra mondta, mikor odaült mellém, és látta, hogy fb-on ki van téve egy haveromnak egy rózsa képe, és mellé, hogy boldog nőnapot minden hölgynek.
Szerintetek ez gáz, hogy csak így köszöntött fel? Mondjuk a tavalyihoz képest jobb, akkor még szóval sem köszöntött, de egy másik csajnak, akinek udvarolt, bonbon-t vett.
Ehhez képest én idén vártam volna valami kis apróságot, de tudom, hogy nincs pénz.
Szerintetek?
hát mi nagyon küzel lakunk mégis max 1 héten egyszer talizunk akkor is mindig én kérem... pedig szeretl csak nemtudom :S lusta...
namindegy
szóval én egy virágot kaptam. msnen...:D
nekem a memóriámmal van bajom :D xDtudom mikor van nőnap de amikor elérkezik elfelejtem
pl én olyan hülye vagyok h tudom h mikor születtem de arra hogy ma van a szülinapom akkor döbbenek rá amikor anyámék ideadják az ajándékomat :D xD nekem rossz a memóriám és hát az idei nőnap eléggé ciki volt mert elfelejtettem h nőnap van és vmi ok folytán barátnőm szoba hozta akk esett le h de barom vagyok ma nőnap van és gyorsan szerkeszettem egy rózsás képet amire rá volt írva hogy "Boldog Nőnapot kívánok!"De eléggé ciki volt :///De barátnőm nem vette zokon sőt, örült a rózsás képnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!