Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha a barátom egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a barátom egy közösségi oldalon úgy köszöntött fel valakit ma, hogy boldog névnapot királylány és nem nekem van névnapom?

Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 17:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Érzelmileg tuti csal!!!
2010. aug. 5. 17:43
 12/25 A kérdező kommentje:
Lehet valóban akkor csak én reagálom túl az egészet
2010. aug. 5. 17:45
 13/25 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted, hogy érzelmileg tuti csal?
2010. aug. 5. 17:45
 14/25 anonim ***** válasza:
Vágyik a másikra,ezért a megkülönböztetett kedvesség az irányába!
2010. aug. 5. 17:52
 15/25 A kérdező kommentje:
De én is kedves vagyok hozzá! Mindig is az voltam
2010. aug. 5. 17:54
 16/25 anonim ***** válasza:
kérdezd meg tőle,kinek írta?
2010. aug. 5. 18:04
 17/25 anonim ***** válasza:
ez biztosan jel arra, hogy ő a Szőke Herceg és visszamegy az időbe, ellátja a Sárkány baját, levágja mind a 20 fejét, oszt megcsal egy 13 éves királylánnyal. ^^
2010. aug. 5. 18:05
 18/25 xszemyx válasza:

ha nem rokon az illető, akkor ez nem normális. beszéljétek meg. még egy nagyon régi és jó barátot se nevez királylánynak olyan pasi, akinek kapcsolata van ....

mindenképp nyomozd ki, vagy kérdezz rá !!

2010. aug. 5. 18:10
 19/25 A kérdező kommentje:
Az utóbbi időben sajnos családi problémáim vannak ami miatt nem annyit kerestem őt mint amennyit szoktuk , az apám iszik elég keményen és ez mindenemet megkeseríti, de nem akarom a páromat sem elveszíteni amiatt, mert most ez túlságosan leköti a gondolataim
2010. aug. 5. 18:19
 20/25 anonim ***** válasza:

Szerintem ha megcsalás lenne a dologban, vagy a másik lányba lenne szerelmes, akkor nem írta volna ki nyilvánosan arra az oldalra, ahol mindenki (te is) láthatja, hanem ír neki egy privát üzenetet...

Bátyámnak van 2 éve barátnője, imádják egymást, de ő is pl. egyik csaj haverját (akinek szintén van pasija :D), úgy hívja, hogy hercegnőm... Csak viccből, ezt mindenki tudja. Biztos neki is valami jó haver a lány, akit szokott így kedvesen becézni. Mondom, nem hiszem hogy ha a lány jobban érdekelné, mint te, akkor ország-világ előtt írogatna neki...

2010. aug. 5. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!