Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulreagalom az alabbi programot vagy sem?
A ferjem a volt felesegevel es 2 gyerekevel esti turara keszul. Igaz lesznek ott még masok is, gyerekek baratai, szulok, de nekem akkor is nagyon rosszul esik, hogy miert nem a ferjem a gyerekekkel megy, miert kell a volt feleseggel kozosen tolteni tobb orat ejszaka erdobe turazni?
En jelenleg terhes vagyok, ferjem szerintem jelentoseg tulreagalom ezt es nem kezelem felnott modjara a dolgot.
Szerintem eleg furcsa hogy en terhesen itthon ulve ezt vigyorogva fogadjam hogy ok milyen esti programot csinalnak.
Ha a gyerekekkel menne csak, az ,,nem erdekel,, menjen nyugodtan.
Most akkor elmentek a ferjed szulinapjara vagy sem?
Te feltekeny vagy az apuka csaladjara. Ez teljesen egyertelmu.
Eljottek, ugy is volt, hogy itt lesznek napokig aztan hazavitettek magukat még éjszaka.
Ezt csak azert irtam le, hogy persze mindent a gyerekert meg lessuk minden kivansagat, de azert van egy hatar, vagy amibe nekik is kellene alkalmazkodni.
Miert lennek feltekeny? Megis mire?
A ferjem minimum heti 4 napot rajuk szan, a hetvegeket itt toltik altalaban vagy legalabb a vasarnapot ha ugy alakul. A kapcsulatunk elejen pedig a gyerekek 2 evig velunk eltek, en neveltem oket es a ferjem mert anyuka heti 1x volt hajlando veluk lenni!
Ha annyira feltekeny lennek mar reg elmenekultem volna😂😅
Az a baj itt mindig mindenki azzal tamad hasonlo kerdesek alatt hasonlo problemak eseten hogy a gyereket nem tudja elfogadni a mostoha meg utalja meg kikozositi nem hagyja az apjaval stb 😂 Ti akik ezeket irjatok fogalmatok sincs semmirol 😫🤔
"Ha annyira feltekeny lennek mar reg elmenekultem volna"
Hat ennel nagyobb butasagot ,nem is irhattal volna.
Mert nem orulok neki, te orulnel ha a helyembe lennel?
Ellenben mondtam a ferjemnek hogy ha mar igy alakul a pentek este akkor elmegyek a baratnoimmel kerti partyra aztan a varosba beulunk vhova. Nyilvan kiakadt teljesen. Es en nem a volt parommal es ferfiakkal megyek programozni.
De ha ő megy az exfeleseggel en mosolyogva varjak itthon turelmesen orakig ejszaka?
"De ha ő megy az exfeleseggel en mosolyogva varjak itthon turelmesen orakig ejszaka?"
Tehat feltekeny vagy! Nah akkor en ott le is zartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!