Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulreagalom az alabbi programot vagy sem?
A ferjem a volt felesegevel es 2 gyerekevel esti turara keszul. Igaz lesznek ott még masok is, gyerekek baratai, szulok, de nekem akkor is nagyon rosszul esik, hogy miert nem a ferjem a gyerekekkel megy, miert kell a volt feleseggel kozosen tolteni tobb orat ejszaka erdobe turazni?
En jelenleg terhes vagyok, ferjem szerintem jelentoseg tulreagalom ezt es nem kezelem felnott modjara a dolgot.
Szerintem eleg furcsa hogy en terhesen itthon ulve ezt vigyorogva fogadjam hogy ok milyen esti programot csinalnak.
Ha a gyerekekkel menne csak, az ,,nem erdekel,, menjen nyugodtan.
Idióta vagy, mert összeálltál, és még fel is csináltattad magad egy ilyen pasival.
Le fog lépni, ha nem az exével, akkor mással.
Te álltál önként össze egy gyerekes férfivel.
A gyereknek ez egy ritka alkalom, hogy közös programja van a szüleivel. MMiért sajnálod tőle? Nem kettesben mennek, hanem más szülőkkel, gyerekekkel.
Igaza van a férjednek.
Ez így nagyon gáz helyzet. Férfi létemre mondom: nem reagálod túl, kérdező. És ha napközben kirándulnának, ugyanezt mondanám.
Az más kérdés, hogy az efféle dolgokról akkor kellett volna beszélnetek, mikor még nem volt tervben a közös gyerek.
A férjed pontosan tudja, hogy most kiszolgáltatott helyzetben vagy, nehezen szánnád rá magad, hogy kivágd, mint a sz...ó macskát. Mert kb. ezt érdemelné. És most kőkeményen visszaél a helyzeteddel.
Beszeltunk rola korabban, fel sem merult ilyesmi hogy megtortenhet. Nyilvan egy fellepes, ballagas, eskuvo mas lenne. Eskuvobe is voltunk mar mindannyian egyszerre.
Nem kezeltetem magam, nyilvan gondolom nem vonulnak felre. Akkor is bant hogy mint egy csalad elmennek en meg fel ejszaka ezen kattogok itthon egyedul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!