Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulreagalom az alabbi programot vagy sem?
A ferjem a volt felesegevel es 2 gyerekevel esti turara keszul. Igaz lesznek ott még masok is, gyerekek baratai, szulok, de nekem akkor is nagyon rosszul esik, hogy miert nem a ferjem a gyerekekkel megy, miert kell a volt feleseggel kozosen tolteni tobb orat ejszaka erdobe turazni?
En jelenleg terhes vagyok, ferjem szerintem jelentoseg tulreagalom ezt es nem kezelem felnott modjara a dolgot.
Szerintem eleg furcsa hogy en terhesen itthon ulve ezt vigyorogva fogadjam hogy ok milyen esti programot csinalnak.
Ha a gyerekekkel menne csak, az ,,nem erdekel,, menjen nyugodtan.
Az egy mas nezopont!
A gyerekeknek mi is ugyanugy a nagybetus csalad vagyunk.
Ferjem nezopontjabol en ugy gondolom a gyerekei a csaladja, a exfeleseg mar nem az...🤔
Vagy akkor en fogjam be a szam? En akkor mi vagyok neki szerinted?😄
"Eskuvobe is voltunk mar mindannyian egyszerre."
A nagy különbség az, hogy akkor te is ott voltál. De gondolom, veletek együtt ült a párod és nem a volt feleségével.
Ha pl. nem volnál terhes, és te is ott volnál a kiránduláson, én nem érezném gáznak a helyzetet. Meg szerintem te se nagyon.
Amit még elfogadhatónak tartok, hogy ha pl. valamelyik gyerek név-/születésnapját ünneplik, akkor együtt köszönti meg apja és anyja. De az, hogy elmennek kirándulni, mintha ők még házastársak lennének, kihasználva, hogy az új feleség pont a terhessége miatt nem mehet velük, az marhára gáz.
Egyébként férjed hogyan kommunikálta ezt feléd? Csak bejelentette, hogy így lesz? Akkor nem volt ebből vita? Ha igen, ő mit mondott?
#14-es: Persze, velem ült, meg az egyik gyerek is, a másik a másik helyen és cserélgettünk mindig. :)
Ha mennék én is, akkor nem lenne gáz, így van. De már a 3. trimeszterbe vagyok nem kockáztatok. Ez egy telefonbeszélgetés volt, alapvetően az anyjukkal mentek volna, de az egyik gyerkőc szerette volna a férjem is, így az volt, hogy akkor 3-an mennek a férjemmel, a feleség vissza is lépett!!! Utána mégis jött egy hívás utólag, hogy a exfeleség menni akar mindenképp, arra hivatkozott hogy a másik gyerek meg őhozzá ragaszkodik. Amit amúgy furcsállok mert eddig jól működtek a programok vagy velünk- vagy nálunk, tehát "külön", sosem volt ilyen kívánság hogy mindenki menjen. Ez nem tetszett a férjemnek sem, csak már megígérte, nem akar a gyerekeknek csalódást okozni. Természetesen mondtam, hogy nem örülök hogy ő is megy, menjen a gyerekekkel csak. Nyilván ő arra hivatkozik hogy csak a gyerekek miatt megy - ami biztosan így is van. De szerintem akkor is mondania kellett volna, hogy akkor döntsék el ki menjen erre a kirándulásra. Rosszul alakult a kommunikáció.
#15: Ezt nagyon sajnálom hogy így látod, hisz én tartom össze a párom gyerekeit, a programokat. Járok értük az iskolába, viszem külön foglalkozásokra, a nyaralást is én szerveztem meg végig, a párom annyira nem is ragaszkodott hozzá hogy nyaralni vigye őket, de én szerettem volna ha még négyesbe elmegyünk együtt. Figyelem a jegyeiket, tanulok velük, alapvetően is, koronavírusba is, segítem őket mindenbe. Ezért ők hálásak is, szeretnek. Szóval félreismertél, persze nem tudhatod ennyiből, én nem haragszom :) De én nem akarom tönkre tenni se a négyesben töltött időnket, se ha hármasba vannak, ha pedig ketten-ketten akkor sem.
De ez ha az exfeleséggel együtt mennek az számomra abszurd.
"Természetesen mondtam, hogy nem örülök hogy ő is megy, menjen a gyerekekkel csak"
Ez ugy hangzik, mintha egy szulo mondana a gyerekenek! 😂😂😂
Én arrol nem tehetek, hogy elvalt szulok gyerekeikent nonek fel! Nyilvan a gyerekek sem tehetnek rola! De nem kellene olyan helyzeteket teremteni ami masnak rossz erzes es ilyen helyzeteket szul. En se teszek olyat - elvarom hogy forditva sem.
#18, ő alatt az exfeleseget ertettem, es hogy a ferjem menjek a gyerekekkel. Az exfelesegnek amugyis allandoan faj a laba mutik stb. egy 3 oras tura az erdobe biztos jot tesz neki😅 kicsit tuleroltetett az egesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!