Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor kiderül, hogy mi a fontosabb, vagy túlreagálom?
Sziasztok!
Elég rosszul alakul a nyarunk a párommal. Szerettünk volna elutazni egy hétre kikapcsolódni az elmúlt hónapok után, plusz a párom elvállalt egy hétvégi "munkát" amiért nem kap pénzt. Tulajdonképpen a hobbijával kapcsolatos a dolog.
Viszont közbejött neki és kiderült, hogy korábbra rakták a vizsgáit mint gondolta volna, így felmerült, hogy ezeket az utazásokat lemondjuk.
Én mondtam neki, hogy úgy korrekt ha lemondjuk a nyaralást, akkor a hétvégi utazását is lemondjuk, mire ő azzal védekezett, hogy már megígérte, mindent leszerveztek stb.
Nekem ez elég rosszul esett, mondta gondolkozik rajta, de ha a hétvégi "munkára" elmegy, a nyaralásunk pedig lemondja, nagyon rosszul fog esni. Jól gondolom, hogy akkor a hobbi fontosabb lesz?
Sajnos amióta együtt vagyunk 3 éve, normális nyaralás még nem jött össze, mindig mentünk valahova, de mindig úgy, hogy az utolsó pillanatig talonban kellett tartani mert mindig volt valami. Tudom tanulnia kell, két vizsgája lesz, de szerintem úgy korrekt ha akkor mindent lemondunk, hogy legyen ideje. Lehet én is túlreagálom de 3 év után szeretnék egy rendes egy hetes kikapcsolódást. Megértem ha nem tudunk menni, de csak úgy ha az ő programjait is lemondjuk.
Én: 27N, Ő: 27F
5 Itt nem lehet ilyet.
Ha nagyon menni akarsz menj egy barátnővel, őt meg hagyd készülni a vizsgáira és elmenni a hétvégén.
Tanulok, dolgozok mégis ha valakinek megígértem és leszervezunk valamit akkor tartom a szavam, főleg ha a paromrol van szó. Egy párkapcsolat halála ha mindig a közös dolgok lesznek feláldozhatók.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!