Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek szakítóok, ha a nő menstruációkor éjszakára nem menstruációs kelyhet vagy tampont használ?
"A betét számomra azért undorító, mert ha az van bent, akkor érzem, ahogy folyik ki belőlem a cucc."
Engem megnyugtat, hogy kifolyik. Egyik nagynénémnek volt olyan műtétje, hogy ki kellett szedni a benn maradt vért, neki utána a nőgyógyász mondta, hogy jobb lenne a betét. Én is olyan vagyok, aki nagyon-nagyon darabosan vérzik, nem lennék nyugodt, ha nem látnám, hogy minden kijön.
Köszi,de nem érdekel.Én ezt elintézettnek tartom,azzal az elvvel,hogy ,aki használja,az tudja,hogy neki mi felel meg.
Nem én hordom,és nincs beleszólási jogom mint férfinek azthiszem.
A barátodnak meg üzenem,hogy ne nyúlkáljon,ha nem tetszik.Nem kötelező.Ha meg igen,akkor az van,hogy ahol fát vágnak,ott hullik a forgács is.
Azt a kis időt ki lehet bírni.Hameg nem,akkor használja a jobbkezét,vagy amit akar.
F
Fuuuuj! 8-10 orankent? Baromi egeszseges lehet!
Ha menstrualok, akkor eleve nem engedem, hogy a parom ott fogdosson! Anelkul is ki lehet birni azt a par napot!
32/N
Ha ilyen ostoba hogy odanyúlkál olyankor, meg is érdemli ezt a kellemes kis élményt. Hogy kiábrándító?
Miért? Az nem kiábrándító nekünk nőknek hogy ő így viselkedik? Ez férfi? Ez nem férfi hanem egy kis éretlen lúzer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!