Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, nektek szakítóok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek szakítóok, ha a nő menstruációkor éjszakára nem menstruációs kelyhet vagy tampont használ?

Figyelt kérdés
Egy 30-as fiúbarátommal beszélgettünk és mikor szóbakerült az együttalvás (nem mi egymással), akkor mondta, hogy kevés kiábrándítóbb dolgot tud elképzelni, mint hogy a nő betétes fenekét simogassa vagy ha benyúl, akkor tiszta vér legyen a keze. Ha belegondolok végülis igaz, amit mond, bár korábban ilyet mondani senkit sem hallottam. Engem annyira nem érint mondjuk, ugyanis 4 éve kelyhet használok.

2020. aug. 23. 14:37
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
44%

"A betét számomra azért undorító, mert ha az van bent, akkor érzem, ahogy folyik ki belőlem a cucc."

Engem megnyugtat, hogy kifolyik. Egyik nagynénémnek volt olyan műtétje, hogy ki kellett szedni a benn maradt vért, neki utána a nőgyógyász mondta, hogy jobb lenne a betét. Én is olyan vagyok, aki nagyon-nagyon darabosan vérzik, nem lennék nyugodt, ha nem látnám, hogy minden kijön.

2020. aug. 23. 16:01
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

Köszi,de nem érdekel.Én ezt elintézettnek tartom,azzal az elvvel,hogy ,aki használja,az tudja,hogy neki mi felel meg.

Nem én hordom,és nincs beleszólási jogom mint férfinek azthiszem.

A barátodnak meg üzenem,hogy ne nyúlkáljon,ha nem tetszik.Nem kötelező.Ha meg igen,akkor az van,hogy ahol fát vágnak,ott hullik a forgács is.

Azt a kis időt ki lehet bírni.Hameg nem,akkor használja a jobbkezét,vagy amit akar.

F

2020. aug. 23. 16:03
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
Akinek ez szakításra indok, az nem épelméjű...akkor ő meg ne fingjon-büfizzen otthon kb:D
2020. aug. 23. 16:05
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
Ez kb. olyan, mintha a kisgyereket nem pelenkáznád be, mert nem akarod abban fogdosni, meg látszik rajta stb. :D Kérdező én teljesen megértem amit írsz, el tudom képzelni, hogy vélekedhetnek így férfiak, de nagyon merem remélni, hogy azert ritka...fogadják el, hogy kinek mi a jó. Azert van ennyiféle mestruációs eszköz manapság. Eldobható betét, mosható betét, tampon, intim tölcsér/kehely...(én éjszakára is szoktam tampont használni amikor nagyon erős+betétet is, amikor már gyengébb mindig csak betétet, a kelyhet próbáltam nem jött be).
2020. aug. 23. 18:39
 35/41 anonim ***** válasza:
100%
Harmincas létére jó egy óvodás szintjén rekedt meg ez az ismerősöd. Mit képzel, hogy csak úgy benyúl, mikor a nő menstruál? Tahó paraszt, többet nem aludni mellettem az ilyen.
2020. aug. 23. 21:42
 36/41 anonim ***** válasza:
58%

Fuuuuj! 8-10 orankent? Baromi egeszseges lehet!

Ha menstrualok, akkor eleve nem engedem, hogy a parom ott fogdosson! Anelkul is ki lehet birni azt a par napot!

32/N

2020. aug. 24. 07:06
 37/41 anonim ***** válasza:
71%
En tampon parti vagyok, kissebb koromban anyam ram kényszerítette először a betétet de utaltam irritált olyna volt mint egy pelus. Aztán kiprobaltam a tampont és semmit sme érzek így sokkal sokkal komfortosabb. Amúgy meg ne nyulkaljon olyankor oda és cső
2020. aug. 24. 22:32
 38/41 anonim ***** válasza:
65%
Félig-meddig OFF: lányok, a kelyhet vákuum tartja fent, nincs benne levegő, ezért nem alvad meg benne a vér, emiatt lehet sokáig fent hagyni. A tampon és a betét nem ilyen, ott egyből alvadni kezd a vér. Na az valóban gusztustalan.
2020. aug. 26. 16:33
 39/41 anonim ***** válasza:
Agyatlan kis primitív pöcs lehet az ilyen. Nagyon gáz..
2021. ápr. 17. 23:10
 40/41 anonim ***** válasza:

Ha ilyen ostoba hogy odanyúlkál olyankor, meg is érdemli ezt a kellemes kis élményt. Hogy kiábrándító?

Miért? Az nem kiábrándító nekünk nőknek hogy ő így viselkedik? Ez férfi? Ez nem férfi hanem egy kis éretlen lúzer.

2021. ápr. 18. 06:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!