Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként mi a helyes magatartás, ha a párom mentsruál?
Figyelt kérdés
Ha kedves és támogató vagyok, lábtörlőnek használ, egyre jobban megaláz.
Ha megmondom a véleményem a viselkedéséről, akkor azzal jön, hogy érzéketlen vagyok, nem veszem figyelembe a menstruációját.
Elhiszem, hogy fáj és nagyon sajnálom ilyenkor, de valahogy kezelni kell ezt. Ha nyelek, csak még elviselhetetlenebb lesz, ha kiállok magamért, akkor bűntudatot kelt.
2020. márc. 22. 13:34
1/23 anonim válasza:
És csak akkor ilyen, mikor menstruál? Egyébként normális?
2/23 A kérdező kommentje:
Egyébként igen, de ilyenkor rá sem lehet ismerni. Szeretnék segíteni, de csak felidegesítem vele. Mostanában már inkább leléptem otthonról, hogy ne tudjunk összeveszni.
2020. márc. 22. 13:39
4/23 A kérdező kommentje:
Provokálóan viselkedik ilyenkor
2020. márc. 22. 13:40
5/23 anonim válasza:
Hagyd békén. De úgy örökre. Ne haragudj de én nőként mondom, nagyon érzéketlen p*icsa kell legyen egy nő hogy lábtörlőnek kezelje a párját és erre nem mentség a menstruáció. Igen, ingerültebb az ember olyankor, de az a nő nem tisztel téged és nem értékeli amit tenni próbálsz.
6/23 anonim válasza:
Nőként mondom, legjobb ha kerüld akkor.
7/23 anonim válasza:
Kérdező!! Én nagyon tudnálak szeretni!!
8/23 anonim válasza:
Nincs erre valami gyógyszer, vagy egyáltalán bevesz ilyenkor valami görcsoldót? Nekem egyik barátnőm se viselkedett soha így, de ha igen akkor tuti én üvölteném le a fejét, hogy mit képzel magáról, hogy ok nélkül ílyen? Utána meg gondolom ha vége, akkor meg mintha misem történt volna úgy viselkedik és még csak bocsánatot sem kér.
9/23 A kérdező kommentje:
Sok fájdalomcsillapítót szed, ha már hatott, akkor jobb. Utána belátja, hogy nem volt jogos részéről, de legközelebb ugyanez történik.
2020. márc. 22. 13:49
10/23 anonim válasza:
Normális nő ebből nem csinál hisztit, és hozzáteszem nő vagyok!
Neki fel kellene ismernie, hogy nem viselkedik racionálisan, és megoldást keresni. Fájdalom/görcs csillapítás, nyugtató teák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!