Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek szakítóok, ha a nő menstruációkor éjszakára nem menstruációs kelyhet vagy tampont használ?
Ha én nőként azt mondanám hogy kevés kiábránditó dolgot tudok elképzelni mint a pasim, hasmenéses székletfolyó popsiját simogatni, szerinted akkor én normális vagyok?
Mi a faszingerért kell egyáltalán odanyúlkálni ilyenkor?
Leszarom magasról ha a pasim szar helyzetbe hozza magát, nyúlkáljon a kisfiú csak, ha ilyen ostoba hogy véres kezet akar, legalább kidobnom sem kell az ilyen kis tahómatyit, megy az magától is.
Kb 6. Általános iskolás szinten van agyilag az ilyen. Na meg nő is, aki emiatt kelyhezik. Tegye! De ne a faszi miatt.
Ki az a nő, aki csak betétben alszik ilyenkor???
Tampon ÉS betét együtt kell. Ezt eddig minden nőm tudta.
A szakértők nem javasolják éjszakai használatra a tampont.
15. és 16.
Miért? A tampon tudja milyen napszak van? És amikor nappal van bent, 6-10 órát?
Sok embert ismerek akik szerint a betét undorító és azért használnak ilyen belül felgyülemlős dolgokat. A vér így is úgy is távozni fog, ígynis úgy is undorító látvány lesz.
Másrészt elég sokszor átázok az éjszakai betétektől de csak olyan bugyit kell választani, speciális betétet meg jól kell felhelyezni.
Épp ez az,hogy hosszú időszakokra nem javasolt de ha neked jó hogy nem cseréled olyan sokáig... fertőzésveszély meg minden fennáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!