Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, nektek szakítóok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek szakítóok, ha a nő menstruációkor éjszakára nem menstruációs kelyhet vagy tampont használ?

Figyelt kérdés
Egy 30-as fiúbarátommal beszélgettünk és mikor szóbakerült az együttalvás (nem mi egymással), akkor mondta, hogy kevés kiábrándítóbb dolgot tud elképzelni, mint hogy a nő betétes fenekét simogassa vagy ha benyúl, akkor tiszta vér legyen a keze. Ha belegondolok végülis igaz, amit mond, bár korábban ilyet mondani senkit sem hallottam. Engem annyira nem érint mondjuk, ugyanis 4 éve kelyhet használok.

2020. aug. 23. 14:37
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
96%

Ha én nőként azt mondanám hogy kevés kiábránditó dolgot tudok elképzelni mint a pasim, hasmenéses székletfolyó popsiját simogatni, szerinted akkor én normális vagyok?

Mi a faszingerért kell egyáltalán odanyúlkálni ilyenkor?

Leszarom magasról ha a pasim szar helyzetbe hozza magát, nyúlkáljon a kisfiú csak, ha ilyen ostoba hogy véres kezet akar, legalább kidobnom sem kell az ilyen kis tahómatyit, megy az magától is.

Kb 6. Általános iskolás szinten van agyilag az ilyen. Na meg nő is, aki emiatt kelyhezik. Tegye! De ne a faszi miatt.

2020. aug. 23. 14:57
 12/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem. 23F
2020. aug. 23. 15:08
 13/41 anonim ***** válasza:
3%

Ki az a nő, aki csak betétben alszik ilyenkor???

Tampon ÉS betét együtt kell. Ezt eddig minden nőm tudta.

2020. aug. 23. 15:09
 14/41 anonim ***** válasza:
77%

A szakértők nem javasolják éjszakai használatra a tampont.

2020. aug. 23. 15:11
 15/41 anonim ***** válasza:
69%
#14 minden NORMÁLIS nő tudja hogy éjszaka nem használunk tampont.
2020. aug. 23. 15:19
 16/41 A kérdező kommentje:
Értő olvasás! 1. Nem a pasim és soha nem is lesz, fiúbarát. 2. Nem miatta használok kelyhet, már 4 éve használok saját magam miatt, most pénteken került szóba köztünk, amit leírtam. 3.Ugyan mi/ki tiltataná az éjszakai tamponhasználatot?
2020. aug. 23. 15:25
 17/41 anonim ***** válasza:
28%

15. és 16.

Miért? A tampon tudja milyen napszak van? És amikor nappal van bent, 6-10 órát?

2020. aug. 23. 15:27
 18/41 anonim ***** válasza:
45%

Sok embert ismerek akik szerint a betét undorító és azért használnak ilyen belül felgyülemlős dolgokat. A vér így is úgy is távozni fog, ígynis úgy is undorító látvány lesz.

Másrészt elég sokszor átázok az éjszakai betétektől de csak olyan bugyit kell választani, speciális betétet meg jól kell felhelyezni.

2020. aug. 23. 15:29
 19/41 anonim ***** válasza:
49%

Épp ez az,hogy hosszú időszakokra nem javasolt de ha neked jó hogy nem cseréled olyan sokáig... fertőzésveszély meg minden fennáll.

2020. aug. 23. 15:30
 20/41 A kérdező kommentje:
Ezért is jobb a kehely, mert sokkal ritkábban kell űríteni, nagyobb mennyiségű vért képes befogadni egy betéthez képest.
2020. aug. 23. 15:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!