Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek szakítóok, ha a nő menstruációkor éjszakára nem menstruációs kelyhet vagy tampont használ?
A betét nincs a hüvelyben, ezért kvázi egészségesebb. De egy véres vattadarab az ember lába között nem túl elegáns. Ha pedig komolyabb vérzése van valakinek, semmire nem elég.
A tampon a hüvelyben van, de legalább felszívja a vért és kötelező is cserélni 8 óránként nagyjából. Mivel este nem mozog az ember annyit, nem probléma, ha bennvan, mert alig gyűjt vért. Reggel, mikor az ember kikel az ágyból, természetesen azonnal megtelik, de alapvetően nem, éjszakára sem egészségtelen arra a 8 órára.
A kelyhet azzal hirdetik, hogy egészségesebb és egész nap bennmaradhat. Az alvadt vérrel együtt. Na, ennél undorítóbb dolgot nem tudok elképzelni.
Elhiszed,hogy kb kvára nem érdekel,mit dugsz a lábad közé olyankor!
Tök hidegen hagy!Sőt őszintén szólva fogalmam sics mi az a tölcsér.És a betetét,meg az a hosszúkás kúp alakú szivcsos bisz-basz,(asszem ob vagy ilyesmi) között se tudom ,mi a különbség.
F
Az én barátnőm betétet használ, amennyire értek a témához (felsős felvilágosításra visszaemlékezve) még ez tűnik a leghigiénikusabbnak.
Amíg menstruál, addig nem simogatom ott, ennyi.
23/F
Parancsolj, bár te is rá tudtál volna keresni:
Khm, lehet éjjelre tampont használni, ez egy ezeréves tévhit, hogy egészségtelen. Bármelyik haladóbb felfogású nőgyógyász megmondja. Éjszakai tampon is létezik.
A betét számomra azért undorító, mert ha az van bent, akkor érzem, ahogy folyik ki belőlem a cucc. A kehely meg... Hát, annál kevés undorítóbbat tudok elképzelni, hogy ott gyűjtöm benne 8-10 órán át a trutyit, aztán öntögetem meg mosogatom. A gondolattól hányingerem van.
Hogy a kérdésre is válaszoljak: a férjem azt üzeni, hogy ne nyúlkálj, ha betétet használ, hülyegyerek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!