Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, nektek szakítóok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek szakítóok, ha a nő menstruációkor éjszakára nem menstruációs kelyhet vagy tampont használ?

Figyelt kérdés
Egy 30-as fiúbarátommal beszélgettünk és mikor szóbakerült az együttalvás (nem mi egymással), akkor mondta, hogy kevés kiábrándítóbb dolgot tud elképzelni, mint hogy a nő betétes fenekét simogassa vagy ha benyúl, akkor tiszta vér legyen a keze. Ha belegondolok végülis igaz, amit mond, bár korábban ilyet mondani senkit sem hallottam. Engem annyira nem érint mondjuk, ugyanis 4 éve kelyhet használok.

2020. aug. 23. 14:37
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
38%
Azért mert éjszaka min 8 órát ázik az emberben a tampon. Krva higiénikus hogy elkezd benned alvadni. Ha a barátnődben nappal is ennyit volt egy tampon akkor nem ő a legelesebb kés a fiókban.
2020. aug. 23. 15:32
 22/41 anonim ***** válasza:
56%

A betét nincs a hüvelyben, ezért kvázi egészségesebb. De egy véres vattadarab az ember lába között nem túl elegáns. Ha pedig komolyabb vérzése van valakinek, semmire nem elég.

A tampon a hüvelyben van, de legalább felszívja a vért és kötelező is cserélni 8 óránként nagyjából. Mivel este nem mozog az ember annyit, nem probléma, ha bennvan, mert alig gyűjt vért. Reggel, mikor az ember kikel az ágyból, természetesen azonnal megtelik, de alapvetően nem, éjszakára sem egészségtelen arra a 8 órára.

A kelyhet azzal hirdetik, hogy egészségesebb és egész nap bennmaradhat. Az alvadt vérrel együtt. Na, ennél undorítóbb dolgot nem tudok elképzelni.

2020. aug. 23. 15:34
 23/41 A kérdező kommentje:
Azt szokták javasolni a gyártók, hogy maximum 8 óráig legyen fenn.
2020. aug. 23. 15:36
 24/41 A kérdező kommentje:
Sokkal kevesebb a macera vele, mint 3-4 óránként betétet vahy tampont cserèlni és a kelyhet csak egyszer kell megvenni, jóval kisebb kiadás, hamar megterül. Én emiatt váltottam annó.
2020. aug. 23. 15:38
 25/41 anonim ***** válasza:
7%

Elhiszed,hogy kb kvára nem érdekel,mit dugsz a lábad közé olyankor!

Tök hidegen hagy!Sőt őszintén szólva fogalmam sics mi az a tölcsér.És a betetét,meg az a hosszúkás kúp alakú szivcsos bisz-basz,(asszem ob vagy ilyesmi) között se tudom ,mi a különbség.

F

2020. aug. 23. 15:50
 26/41 anonim ***** válasza:
100%

Az én barátnőm betétet használ, amennyire értek a témához (felsős felvilágosításra visszaemlékezve) még ez tűnik a leghigiénikusabbnak.

Amíg menstruál, addig nem simogatom ott, ennyi.

23/F

2020. aug. 23. 15:52
 27/41 A kérdező kommentje:

Parancsolj, bár te is rá tudtál volna keresni:

[link]

2020. aug. 23. 15:54
 28/41 anonim ***** válasza:
67%
#23 nem tudom te milyen nő vagy de én pl nem így működök mint te hogy ha nem mozgok nem telik a tampon. Az benned van ergo nem kell mozgás ahhoz hogy megszivja magát vérrel. A mozgás a betetnel számít mert az valóban kevésbé lesz véres ha egész éjszaka mozdulatlanul fekszel mivel nem tud úgy kifolyni. Az meg hogy a tamponnal maximum 8 óránkénti cserét javasolnak nagyon nem azt jelenti hogy jó ha bent van 8 órán keresztül. 3-4 óránként cserélni kellene.
2020. aug. 23. 15:56
 29/41 anonim ***** válasza:
62%

Khm, lehet éjjelre tampont használni, ez egy ezeréves tévhit, hogy egészségtelen. Bármelyik haladóbb felfogású nőgyógyász megmondja. Éjszakai tampon is létezik.

A betét számomra azért undorító, mert ha az van bent, akkor érzem, ahogy folyik ki belőlem a cucc. A kehely meg... Hát, annál kevés undorítóbbat tudok elképzelni, hogy ott gyűjtöm benne 8-10 órán át a trutyit, aztán öntögetem meg mosogatom. A gondolattól hányingerem van.

Hogy a kérdésre is válaszoljak: a férjem azt üzeni, hogy ne nyúlkálj, ha betétet használ, hülyegyerek :D

2020. aug. 23. 15:58
 30/41 anonim ***** válasza:
43%
Hát akkor defektes nő vagyok, engem pánikba lehet kergetni a tampon vagy bármi felhelyezhető cucc gondolatával. Mint a spirál, csak arra gondolok, hogy idegen tárgy a testben, és kiakadok.
2020. aug. 23. 15:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!