Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szempont számotokra a párotok helyesírása? Túlzás, amit csinálok?
Lány vagyok, és ezt én is csináltam a volt páromnál. Ő is ezt csinálta... Elég rövid ideig voltunk együtt, mert szerinte ez gyerekes. Hát engem meg idegesített.
Volt fordítva is, amikor engem javítottak. Megjegyeztem, ennyi... Nem sértődök rá meg
Engem speziel nagyon zavar, egy ideig tűröm, javítom, ha megsértődik, akkor kukázom, mert ez azt jelenti, hogy fejlődésképtelen felzárkózni egy magasabb szintre.
Megjegyzem nem is olvasva zavar, hanem úgy egybe az egész dolog, mint társadalomban elfoglalt helye a pasinak.
És nálam ez rettenetesen alacsony szint, ha az általad felsorolt hibákat ejti.
Én nemrég elkezdtem ismerkedni egy pasival, aki olyanokat írt, hogy felállt a hátomon a szőr:
állmodni, mondanák, rólla, selelyt stb
Szörnyen kiábrándító
Most szerintem az mindegy. Sok barátom/ismerősöm él elszakított területeken, a szélrózsa minden irányából tudnék hozni példát. Egysem ír így. Még a szórványmagyarságban élő (magyar oktatást sosem kapó), nem túl iskolázott haver is tökéletesen tökéletesen ír magyarul.
Ez egy fokú igénytelenség számomra ha valaki nem tud és akar helyesen írni. Mondtad, hogy még meg is sértődik rajta.
Engem nagyon zavarna, és ha így írna nekem egy nő, hát, nem írhatna sokáig :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!